Data: 06 dec.. 2017, Ora publicării:11:37

Adriana era la un pas de moarte din cauza greutății, dar a slăbit 150 kilograme! Uimitor cum arată acum!

În urmă cu doi ani, Adriana a fost la un pas de a muri, din cauza greutății. La acea vreme, femeia cântărea circa 250 de kilograme.

Întrucât greutatea îi punea viața în pericol, femeia a apelat la o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a pierdut în jur de 150 de kilograme.

După operație, viața i s-a schimbat radical.

Gândiți-vă că de la peste 200 de kilograme am ajuns acum să am, nu m-am urcat pe cântar că mi-e frică, dar mai mult de 72-73 nu am”, a spus emoționată femeia, citată de ciao.ro.

„Acum îi va fi mult mai ușor pentru că a scăpat de o mare bucată de piele și grăsime care erau inconfortabile că și volum. Pentru 3 săptămâni de la o asemenea intervenție arată foarte bine. Acum își poate reluă activitatea”, a declarat medicul.

După ce a slăbit masiv, Adriana s-a confruntat cu o nouă problemă: pielea în exces. Aproape 7 kilograme de piele în plus a cărat după ea Adriana. Exact cât să acopere încă un om.

A fost nevoie de o echipă medicală care să se ocupe de intervenția chirurgicală care să elimine pielea excesivă. Intervenția a durat aproape 6 ore.

“Am făcut o echipă mai mare, am fost 5 medici și am operat concomitent din mai multe părți astfel încât la final să putem avea un rezultat foarte bun”, a declarat unul dintre medicii care s-a ocupat de operație, conform Kanal D.

Așa arată acum Adriana

Așa arată acum Adriana

Așa arată acum Adriana

Așa arată acum Adriana

Te-ar putea interesa și: În urmă şapte ani, Ligia uimea România cu transformarea ei, la o emisiune TV. Ce s-a întâmplat cu ea şi cum arată acum

În urmă cu circa şapte ani, Ligia Hoka din Cluj a fost ajutată să înceapă o nouă viaţă. Ea a trecut pe la emisiunea “Frumuseţe pe muchie de cuţit”, unde i s-a făcut o schimbare radicală a aspectului fizic.

Transformarea femeii a uimit pe toată lumea, iar multă lume se întreba ce se va întâmpla cu ea de acum încolo şi cum îi va schimba noul look viaţa.

Dar să vedem ce s-a ales de Ligia, la şapte ani de la schimbarea senzaţională, urmărită la TV de sute de mii de români.

În zilele noaste, femeia locuieşte tot la Cluj-Napoca, unde se ocupă cu bucătăria naturistă, scrie Cancan. Ea pare o persoană foarte optimistă şi nu se mai simte ruşinată de înfăţişarea ei.

Dacă în trecut se temea că soţul o va părăsi, acum, Ligia se bucură din plin de viaţă. Imediat după transformare, prietenele ei au numit-o „Sharon Stone” de Cluj, datorită asemănării cu celebra actriţă americană.

Vezi aici cum arată acum Lidia!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 06 dec.. 2017, Ultima actualizare: 06 dec.. 2017 11:37
Scris de , în Wow
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii