Data: 26 sept.. 2017, Ora publicării:10:42

Viorel Lis, probleme grave de sănătate: „Îl trezesc noaptea să văd dacă e viu”

Viorel Lis are mari probleme de sănătate. Soția sa, Oana Lis a povestit că ieri l-a găsit căzut cu fața în jos. Ea spune că se teme de ce e mai rău și în fiecare noapte îl verifică dacă mai respiră.

Viorel lis, probleme mari de sănătate

Oana a povestit clipele grele prin care trece.

”Nu mai pot, jur. Mă bucur doar că mai vin oameni pe la mine şi mai uit de ale mele. Nimeni nu ştie ce e în sufletul meu. N-am ieşit deloc din casă azi de frică. Astăzi, acum câteva ore, dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa, m-a luat. Am rămas foarte panicată. Eram aici, în pat, iar el doarmea în camera lui. Am auzit un zgomot şi am fugit.

L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede, că se simte rău. Am sărit din pat, am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat, cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. Din pat a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un AVC (accident vascular cerebral), pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele.”, a povestit ea pentru wowbiz..

Soția lui Viorel spune că nici analizele nu au ieșit prea bine.

”Ştiu că lumea mă îmbărbătează, că e diferenţa de vârstă, însă e greu. Nu pot să accept asta. La ultimul RMN a reieşit că are mici accidente vasculare, adică e predispus. Eu asta cred că a făcut. Nu a vrut să meargă la spital, el nici nu a recunoscut că a păţit ceva. El a zis că doar s-a împiedicat de ceva.”, a mai povestit Oana.

Articole pe aceeași temă:

Oana Lis, mărturie şocantă: ” Viorel m-a prins …”

După 20 de ani de relație, Oana Lis a ANUNȚAT: “Sunt DISPERATĂ! Viorel zice că…”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 26 sept.. 2017, Ultima actualizare: 26 sept.. 2017 10:42
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii