Data: 23 feb.. 2018, Ora publicării:16:04

Vești neplăcute. Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns! Fiica acesteia, pregătită pentru nefericitul eveniment

Adriana Iliescu a devenit în anul 2005 cea mai bătrână mamă din România, după ce a adus-o pe lume pe micuţa Eliza.

Anii au trecut, iar doamna Iliescu a ajuns la vârsta de 79 de ani, în timp ce fetiţa sa merge la şcoală şi a devenit o frumoasă domnişoară.

Dar pentru că se apropie cu paşi repezi de împlinirea vârstei de 80 de ani şi ştie că nu poate vieţui la nesfârşit, Adriana Iliescu a luat o decizie grea.

„Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana Iliescu, pentru CANCAN.

Fosta profesoară declara că fiica sa ştie să îşi poarte singură de grijă, ştie să calce, să îşi facă de mâncare şi să facă ordine în viaţă, fiind pregătită în eventualitatea în care se va întâmpla nefericitul eveniment.

Adriana Iliescu devenea mamă pe 16 ianuarie 2005, devenind, astfel cea mai bătrână mamă din lume (66 de ani și 320 de zile).

Ulterior, locul ei din Cartea Recordurilor a fost luat de o femeie din India, care a născut la 70 de ani.

Anii au trecut, iar Eliza, fata doamnei Iliescu, a ajuns la 13 ani și se pregătește deja de admiterea la liceu.

Cele două se înțeleg foarte bine, merg la cumpărături împreună, la bibliotecă, la plimbare, iar Adriana Iliescu încearcă să își îină fata departe de tentații sau pericole.

Contactată de reporterii de la  Click!, doamna Iliescu a dezvăluit că ea și fata ei sunt bine și se bucură de timpul lor liber.

“Eu și Eliza suntem bine, mulțumim de întrebare. Ne place să ne uităm la filme, chiar acum vizionăm unul”, a declarat Adriana Iliescu pentru sursa citată.

Cum se descurcă Eliza la școală

Într-un scurt interviu acordat celor de la wowbiz.ro, doamna Iliescu a dezvăluit că fiica sa se descurcă bine la școală.

“La română, Eliza merge foarte bine. Chiar excelent! Fata mi-a mers la Olimpiadă și la încă un concurs școlar mult mai modern, ceva cu un punctaj care se înregistrează într-o bază de date. La română sunt mulțumită.

La matematici se descurcă, deși algebra de acum este altfel, la fel și geometria.

Adică vreau să spun că s-au schimbat termenii fără de cei pe care îi știam eu și din cauza formulării la aceste materii mi-e greu să o ajut. Oricum, se descurcă.

Fac simulări la școală lunar, pregătire pentru Evaluarea Natională

“Ce învață la școală, cu aia rămâne.

De meditat nu o meditez la engleză sau franceză. Să stăpânească ea pe deplin limbă noastră frumoasă și apoi mai vedem.

Oricum, în vară, când va susține testele de la finalul clasei a 8-a, nu vom opta pentru un liceu cu predare intensivă într-o limbă străină.

O să alegem unul cu profil uman, fără intensiv limbi străine. În plus, la examenul acesta nu-i trebuie limbă străină!”, a spus Adriana Iliescu.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 feb.. 2018, Ultima actualizare: 23 feb.. 2018 16:04
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
 1. Katalin , 22 iulie 2017 la 17:38

  Ii doresc multa sanatate si o viata frumoasa si multi ani sa si poata vedea visul implinit varsta nu este decat o cifra restul depinde de bunul Dumnezeu ♥️

 2. . , 23 iulie 2017 la 8:48

  De ce trebuie sa tii in casa un cosciug?
  Se adevereste zicala care spune ca unde este multa minte, e si prostie.

 3. RoXana , 25 iulie 2017 la 0:34

  Pai chiar credeti ca sicriul il are in casa??😄 Il are ales in caz de..
  Eu cred ca este o femeie cu capul pe umeri, conștientă de ziua de maine si încearcă sa-i lase fiicei toate pregătite pentru acel moment…o femeie realista! Bravo ei!

 4. Tencu Marius-Laurențiu , 3 septembrie 2017 la 14:47

  Buna ziua Stimata doamna.Va rog mult nu mai postati fel si fel de prosti.Oricum eu nu cred ce spuneti dvs.