Data: 20 mart.. 2017, Ora publicării:11:00

Vedete care acum au slujbe normale. Ce face acum un actor din Game of Thrones

După ce au cunoscut succesul în muzică și actorie, câteva vedete au decis să aibă și niște slube normale, care să le asigure un venit normal.

Conștiente de faptul că celebritatea vine și de duce, mai multe vedete au urmat cursuri de specializare în diverse domenii.

Una dintre vedetele care a devenit cunoscută în toată lumea și care a decis că este vremea pentru o schimbare este actrița Amanda Bynes. Celebritatea a împins-o către droguri, iar apoi a decis să se retragă din actorie. Actrița s-a lansat în lumea modei și a devenit designer, după ce a urmat insitutul de modă și de design.

După ce a ieșit din serialul „Game of Thrones” într-un mod spectaculos, Jack Gleeson, interpretul rolului Joffrey Baratheon, a decis să se retragă și să studieze. Astfel, acesta a început să studieze teologia și filozofia șa „Trinity College” din Dublin și să renunțe complet la actorie.

Și Yanic Truesdale, cunoscut pentru rolul lui Michelle din „Gilmore Girls”, a decis că este timpul să aibă o slujbă normlă. Astfel, Yanic a deschis un studio de spinning în Montreal, iar din când în când mai apare în unele seriale franțuzești.

Și Vanilla Ice se află printre vedetele care au acum slujbe normale

Vanilla Ice, cunoscut în anii ’90 pentru piesele sale, a renunțat la muzică în favoarea industriei imobiliare. Acesta și-a deschis un site de imobiliare și îi învață pe cei pasionați de domeniu cum să investească profitabil în această afacere.

Articole pe aceeași temă:

Vedete care nu vor să recunoască faptul că și-au mărit sânii

Vedete care s-au căsătorit pe când erau foarte tinere

Vedete care s-au căsătorit cu amantele

Cele mai mari vedete care nu au câștigat vreodată premiul Oscar

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 mart.. 2017, Ultima actualizare: 20 mart.. 2017 11:33
Scris de , în Vedete
Comentarii