Data: 17 Iun. 2017, Ora publicării:16:14

Vă mai amintiți de Mircea Solcanu? Ce face după ce a renunțat la televiziune

Mircea Solcanu a făcut echipă cu Cabral ani buni și erau nelipsiți de pe micul ecran. În urmă cu aproximativ 3 ani a decis să renunțe la showbiz și să se retragă.

În acest timp a avut parte și de momente grele. El a fost operat pe creier. Vestea bună este că s-a vindecat. Mircea Solcanu a acordat un interviu pentru okmagazine.ro.

Mircea Solcanu: „Prietenii din showbiz sunt de unică folosință”

Fostul prezentator tv a vorbit despre prietenii pe care îi are din showbiz.

„Păi, cam câți m-au sunat de ziua mea. Niciunul. Prietenii din showbiz sunt de unică folosință. Oameni din showbiz cu care încă vorbesc mai sunt vreo doi şi mă gândesc că dacă le spun numele să nu devină protagoniștii vreunei vânători de vrăjitoare. Sunt aproape de sufletul meu şi așa cred că îi protejez, prin tăcere. Așa am făcut mereu cu cei pe care i-am iubit şi îi iubesc, îi țin departe de „luminile rampei“, îi luminez eu cu sufletul sau cu faptele mele bune, cu iubirea şi cu pacea, n-au ei nevoie de o lampă sau vreun bec.

Apropo de prietenii din showbiz, acum 10 ani aproximativ, Andreea Esca mi-a spus într-una dintre conversațiile noastre din garderoba de la Pro TV: „Solcanu, nu ai prieteni că nu există prieteni!“. Atunci am judecat-o în sinea mea şi mi-am spus: „Ce ființă tristă trebuie să fie Andreea Esca“. Acum, după atât timp, îmi cer iertare Andreei că am judecat-o atunci, avea dreptate. Până la urmă, prieten mi-a fost Andreea care mi-a spus un adevăr pe care atunci nu am fost pregătit să îl aud sau nu am vrut să îl accept. Astăzi, însă, constat că Andreea a avut dreptate şi îi mulțumesc pentru sfatul de acum 10 ani şi pentru prietenie.

Prietenii sunt cei care îți spun lucruri pe care nu vrei sau nu eşti pregătit să le auzi. Singurul şi unicul meu prieten este Isus Hristos, care de-a lungul vremurilor şi-a manifestat prietenia faţă de mine prin alții, dar pentru că oamenii nu sunt constanți în ceea ce simt sau arată, nu pot purta povara prieteniei. Numai Isus poate şi în El mă încred şi mă laud cu prietenia Lui.”, a spus Solcanu pentru okmagazine.ro.

El s-a retras din televiziune, dar nu vrea să mai vorbească despre viața sa privată.

„Nimic, am renunțat să mai fiu o carte deschisă, mi-au murdărit pagini, au umblat cu mâinile unsuroase, pline de „ciocolată“, iar unele cărți, care nu au poze, nu sunt pentru copii sau pentru cei care abia au învățat alfabetul. A, şi aş vrea să se mai ştie că acesta este ultimul meu interviu – sau penultimul, că i-am mai promis unul cuiva un ultim interviu acum trei ani şi o să mă ţin de cuvânt, dacă mai vrea…”, a mai spus fostul om de televiziune.

Articole pe aceeași temă:
Cum arată fiica lui Cabral la 15 ani. Seamănă leit cu o cântăreață adulată

Cabral și soția sa vor trei copii. Andreea a dat marea veste

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 Iun. 2017, Ultima actualizare: 17 Iun. 2017 16:24
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii