Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:19:00

Un fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprins alături de Mellina

Mellina, artista care a făcut furori alături de Vescan cu piesa „Poza de album”, a postat mai multe fotografii alături de unul dintre concurenții de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Artista a postat recent pe pagina ei de socializare mai multe fotografii în care apare alături Laurențiu, concurent „Mireasă pentru fiul meu” în cel de-al șaselea sezon.

Mellina cu Laurențiu și Celia

Cei doi par să fie extrem de apropiați, fapt ce i-a cam pus pe fanii celor doi pe jar! Oare Laurențiu de la „Mireasă pentru fiul meu” și Mellina formează un cuplu?

Mellina și Laurențiu

În urmă cu câteva săptămâni, artista a mers în Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a întâlnit cu idolul său. Artista s-a întâlnit cu unul dintre membrii trupei Pink Floyd, mai exact cu Scott Page.

„Ne-am întâlnit din întâmplare, la un spectacol restrâns. Inițial nu am știut cine e până nu am făcut cunoștință. Am stat la povești mult. Tatăl meu este mare fan Pink Floyd și cumva am devenit și eu mare fan. După ce am făcut poza cu Scott Page imediat i-am trimis poza tatălui meu. A rămas uimit. E un moment de care nu voi uita niciodată”, a declarat Mellina atunci.

Articole pe aceeași temă:

O artistă de la noi și-a întâlnit idolul, din intâmplare, în America: „Am stat la povești mult”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 17:58
Scris de , în Vedete
Comentarii