Data: 18 Mai. 2017, Ora publicării:16:57

Tuncay Ozturk a lansat cel mai dur atac. Ce va spune Andreea Marin

Tuncay Ozturk a tăcut până acum și a îndurat toate zvonurile și atacurile. Acum, fostul soț al Andreei Marin a răbufnit. El a lansat atacuri dure. În plus, a negat că ar avea vreo relație cu asistenta sa, Sandra, așa cum s-a speculat în ultima vreme în presa mondenă.

”Sunt oameni care nu vor să vorbească despre viaţa lor personală şi oameni care spun că nu vor să vorbească despre viaţa lor privată, dar o fac ori de câte ori li se dă ocazia.” Ca să fiu sincer, m-a plictisit acelaşi subiect din nou şi din nou dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie in continuu aceleaşi lucruri.

Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea dar din păcate, responsabilităţile care ţin de mine, precum angajaţii mei, victimele colaterale, familiile şi relaţiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile. Nu am nicio relaţie în momentul de faţă.

Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeaşi sursă media, acest lucru creează situaţia şi mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate şi neajutorate.(…)

Tuncay, sătul de acuzații și speculații

Au fost multe acuzaţii la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuţii timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor. Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut şi a nu mai folosi acest subiect chiar şi după şapte luni pe micile ecrane.

Acum, fără niciun sentiment de ruşine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor neruşinate. Oamenii din spatele acestor ştiri, ştiu cu adevărat ce înseamnă să înşeli în alte ţări, chiar în preajma copilului tău.

Este melodramatic şi chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-şi crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbătut prea mult aceste acuzaţii ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulţi ani.”, este mesajul postat pe contul său de socializare.

Articole pe aceeasi temă:
Andreea Marin, prima reacție după ce Tuncay și-a asumat relația cu asistentaRăsturnare de situație în relația Tuncay-Sandra

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 Mai. 2017, Ultima actualizare: 18 Mai. 2017 17:21
Scris de , în Vedete
Comentarii
 1. mauro , 18 mai 2017 la 22:41

  Are dreptate, este un om deosebit , nu mi-a placut deloc atitudinea ei, si modul in care se victimizeaza

 2. Maria , 18 mai 2017 la 23:34

  …un… no name!
  ….e vai de el….uratel , prostovan, arogant si mincinos!

 3. Mari , 18 mai 2017 la 23:36

  Ce mizerabil este Acest turc arogant si orostovan!!!

 4. cristina , 19 mai 2017 la 14:15

  bai, fara Andreea, in acest moment erai un necunoscut in Romania. Asa falsa si antipatică cum e ea, te-a ajutat foarte mult. Mi-e scarba de astfel de barbati, ca tine !

 5. marin , 20 mai 2017 la 11:25

  Șarpele, pe care Andreea l-a ținut aproape, arată adevărata față! Un turc idiot!

 6. marin , 20 mai 2017 la 11:26

  Postările sunt scrise de Sandra!

 7. alina , 20 mai 2017 la 14:46

  E destept omul. Imi place. Moldoveanca se credea cea mai tare dar nu i-a mers cu cineva mai destept ca ea. Suferă de nu se poate gagica, dar asta e, dacă îi place p—a tânară. Baiatul stie sa faca bani cu capul, nu cu imaginea falsă, precum Andreea. Nu vedeti că nu stă niciun bărbat cu ea? Bănică cum se întelege perfect cu Pârva? N u suportă să vadă că un bărbat se descurcă mai bine ca ea si e mai inteligent, frustrarile, tată… . O să umble din p___lă în p___lă până la adânci bătraneti. Nu pot sa o uit la început ce se mai lăuda cu el. O prefacută! Vai mama ei…..