Data: 09 aug.. 2017, Ora publicării:11:18

Tensiune în familia Denisei, după moartea tinerei: „A încasat bani, în avansuri, in numele ei!”

Este tensiune în familia Denisei Răducu după moartea tinerei artiste. Mama cântăreței l-ar fi acuzat pe impresarul Liviu Dovleac că ar fi profitat de pe urma fetei sale.

Mama Denisei e foc şi pară şi pe Liviu şi pe soţia lui. Nu au mai dat niciun semn de viaţă de câteva săptămâni. Ei uită că Denisa i-a ţinut în spate, că le-a dat de mâncare timp de 10 ani şi că toţi au profitat de pe urma ei. Iar acum, după ce sărmana fatîă s-a stins, ei nici măcar o dată nu au ajuns la mormântul ei. Sunt în vacanţe, am auzit, nu îi interesează nimic altceva, aşteaptă să se liniştească lumea. Liviu a încasat bani, din avansuri, în numele Denisei şi când, deja, el ştia că este bolnavă şi ştia că nu va mai putea cânta. Doar că nu spunea nimănui asta… Iar acum, unii îl caută ca să primească banii înapoi. De fapt, au fost deja asemenea discuţii şi în familie, iar din acel moment mama Denisei a spus că nu mai vrea să audă de el”, a declarat un apropiat de-al familiei pentru Spynews.

Citește și: Liviu Guță recidivează, uite ce imagini a făcut publice în urmă cu puțin timp, după ce a înregistrat-o pe Denisa pe patul de moarte

Citește și: Coincidența stranie dintre moartea soției lui Florin Salam și Denisa Răducu

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 09 aug.. 2017, Ultima actualizare: 09 aug.. 2017 11:18
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii