Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:17:25

Tavi Clonda le-a cerut ajutorul prietenilor! Ce a pățit azi

Tavi Clonda le-a cerut astăzi ajutorul prietenilor săi. Soțul Gabrielei Cristea se gândește foarte mult să facă o schimbare în viața sa, însă are nevoie de un sfat.

Mai precis, Tavi vrea să se tundă, însă nu știe dacă este cea mai bună idee. Cu părul ciufulit, artistul și-a întrebat prietenii:

„Să mă tund, să nu mă tund? Voi ce spuneți? Manifest, tunsoare, minune”..

Dacă unor fane le place foarte mult look-ul pe care îl are acum Tavi, altele l-ar vrea tuns.

 

Sa ma tund….sa nu ma tund? Voi ce spuneti?🤔💇🏻💪🏼🔝 #manifest #haircut #wonder

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on

Citește și:Tavi Clonda și-a emoționat fanii. Se pregătește să devină tătic

„Îți stă foarte bine în orice fel, dar, totuși, eu zic să nu te tunzi. Mie cel puțin îmi place așa cum e acum. Întreab-o pe Gabriela, îți va da cel mai bun sfat”, i-au transmis prietenii virtuali.

Toată lumea așteaptă ca Tavi și Gabriela să anunțe că vor deveni părinți, după ce în ultimele zile au existat zvonuri că ar aștepta un copil la toamnă. Prezentatoarea emisiunii „Te  vreau lângă mine” crede că va avea un băiețel, după cum a dezvăluit într-un interviu.

“Eu cred că am face față la orice, chiar dacă vom avea fetiță sau băiat. Eu m-am văzut mai mult mamă de fată, dar în ultima vreme încep să am veleități de soacră mare. Dar nu contează. Eu cred că Tavi are față de tată de fată. Oricum nu contează. Nu contează sexul, noi așteptăm copilul”, a spus Gabriela Cristea pentru Revista Ciao!

Articole pe aceeași temă:

Tavi Clonda a făcut un gest EXTREM față de Gabriela Cristea

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 18:30
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii