Data: 13 sept.. 2017, Ora publicării:11:09

Tatăl Denisei Răducu, primul interviu după moartea artistei

Durere fără margini în familia Denisei Răducu. La aproape două luni de la moartea cântăreței, tatăl este disperat. Nu își poate imagina că fiica sa nu mai este printre noi.

Tatăl Denisei Răducu, interviu emoționant

Bărbatul este copleșit de durere după pierderea fiicei sale.

“În fiecare zi, în funcție de schimbul în care sunt. Trecem printr-o perioadă destul de grea. Am încercat peste tot. Practic, tratamentele care speram că o vor face bine…nu știu. Nu s-a întâmplat. Cu vreo două zile până să se întâmple evenimentul tragic, am vorbit. Atât cât s-a putut, nu a mai putut să mai vorbească și evitam să o obosesc. Speram într-un miracol, să o lăsăm să se odihnească.

Plângea la telefon…era un copil cuminte, extraordinar. Începând de la familie și toți prietenii…toți au apreciat-o. Altceva ce putem face în afară de a păstra vie memoria și sufletul ei.

Primarul comunei ne-a promis că va face un eveniment muzical în memoria ei. Noi suntem oameni simpli de la țară. Ce avere să avem? Averea noastra a fost Denisa. Averea unor părinți sunt copiii. Am muncit cât am putut pentru copii.

Fosta soție nu are treabă cu averea. Singurul lucru care pe noi ne-a distrus e dispariția fetei. Avea și ea o casă, o mașina și lucruri care îi plăceau ei. Tot ce a avut Denisa sunt tot ale ei. O aștept să vină de undeva. Nu mă pot gândi că a murit…”, a spus tatăl artistei.

Tatăl Denisei, primul interviu după moartea artistei

Acum, i-a mai rămas o singură fiică și două nepoțele.

„Adelina e în Spania, la muncă, cu copiii stă acolo. Trebuie să muncească ca să poată să își întrețină familia. A venit, a ajutat-o pe sora ei…cât a putut. Se înțelegeau extraordinar. Veneau aici, la țară, amândouă. Aici au crescut.

Dacă sănătatea i-ar fi permis, ar fi vrut să vină să mai stea la țară, la aer mai curat. Dar din cauza problemelor de sănătate, nu putea veni și trebuia să urmeze și tratamentul.

De câte ori mergea la spital era conștientă, nu era în comă așa cum s-a zis. În momentul în care simțea că se agrava un pic mergea la spital.”, a mai spus el.

Tatăl cântăreței lasă să se înțeleagă că cineva -a grăbit moartea.

“Există un Dumnezeu sus și lăsăm în voia Domnului să rezolve toate aceste probleme. Răzbunarea nu își are sensul. Denisa nu mai vine. Dacă aș fi sigur că fac un lucru și vine Denisa înapoi, aș fi în stare de orice. Cei care sunt vinovați, vor plăti! Au făcut prea multe lucruri care nu trebuiau făcute.

A muncit prea mult în comparație cu felul ei, fizicul ei. Era o fată finuță, nu avea un organism care să suporte tot acest stres. Mulți au împins-o pentru a le fi lor bine.”, a mai spus Emilian Răducu, potrivit wowbiz.ro.

Articole pe aceeași temă:

Primul interviu al mamei Denisei de la decesul fiicei sale. Femeia a dat detalii cutremurătoare: „La Sf. Luca îi făceau…

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 sept.. 2017, Ultima actualizare: 13 sept.. 2017 11:09
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii