Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:11:08

Tatăl Andreei Bălan va participa la botezul nepoatei sale, cu o singură condiție. Ce i-a interzis vedeta să facă

După ce ani de zile nu și-au vorbit, Andreea Bălan și tatăl său au ajuns la sentimente mai bune. Ba mai mult, vedeta și-a invitat tatăl la botezul fiicei sale, însă i-a pus câteva condiții.

Artista care s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni pe o plajă din Malibu urmează să o creștineze sâmbătă pe Ella Maya.

La botez va participa și Săndel Bălan. Vedeta a ținut să facă pace cu părintele său, fiindcă și-a dorit ca bunicul să nu lipsească de la creștinarea singurei sale nepoate.

Săndel Bălan

Însă, cel care a lansat-o pe Andreea în muzică nu are voie să dea declarații presei. De când a născut, Andreea a evitat să își expună fetița. În afară de cei apropiați, nimeni nu a văzut-o pe fetița care are șase luni.

Citește și:Andreea Bălan sare la gâtul părinților care își duc copiii la concursuri. „Să nu vă mirați mai târziu;”

„Andreea mi-a interzis să dau vreo declarație, nu vreau să intru cu ea în conflict. Îi respect dorința. Pot doar să spun că o să fiu acolo”, a fost singura declarație făcută de tatăl artistei, potrivit Libertatea.ro.

Deși și-au dorit să aibă parte de o vreme cu soare, Andreea și George Burcea vor avea parte de o zi răcoroasă sâmbătă. Peste 100 de invitați vor merge la petrecerea de la Palatul Bragadiru.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea a vorbit despre copilăria grea pe care a avut-o. Încă de mică, a mers în concerte și nu s-a putut bucura de o copilărie normală.

Andreea a început să cânte de când era un copil

„Eu nu am avut o copilărie normală, am început de mică şi apoi la 13-15 ani eram deja cunoscută de o ţară întreagă, aşa că nu puteam să visez ca alţi copii să mă fac doctoriţă sau altceva. A trebuit să merg pe drumul pornit de tatăl meu, dar mi-a şi plăcut foarte mult, altfel nu aş fi continuat cariera în muzică şi dans. Într-adevăr, sunt mici sacrificii, nu fac patinaj sau schi de exemplu, pentru a-mi proteja picioarele, dar fac totul cu pasiune”, a declarat Andreea Bălan.

Articole pe aceeași temă:

Ce i-a spus Andreea Bălan Andreei Antonescu, imediat după ce s-a căsătorit: „Am simțit lucrul acesta”

 

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 12:41
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii