Data: 22 feb.. 2018, Ora publicării:16:32

Ştefan Bănică Jr. şi-a pierdut fratele într-un accident. Vezi cum arăta acesta

Foarte puţini ştiu că Ştefan Bănică a avut un frate . Din păcate, aceasta este drama neştiută din viaţa artistului.

Fratele vitreg al lui Ştefan Bănică Jr. a murit într-un cumplit accident de maşină.

Alexandru Silviu Banica, fiul lui Stefan Banica si al ziaristei Sanda Liteanu era cu 8 ani mai mic decat actorul. Cei doi erau foarte apropriaţi iar Ştefan îl susţinea în tot ceea ce făcea.

Fratele lui Ştefan Bănică s-a stins din viaţă fulgerător la doar 25 de ani. Totul într-un cumplit accident de maşină în care se aflau Alexandru şi un bun prieten al acestuia.

Alexandru, fratele lui Ştefan Bănica Junior, este înmormantat la Cimitirul Reinvierea, acolo unde odihneşte şi tatăl artistului. Îndrăgitul actor, Ştefan Bănică Senior a murit în anul 1995.

Citeşte şi Ce s-a întâmplat pe pagina de facebook a Anastasiei Cecati. Lacrimi şi durere pentru vedeta PRO TV

Este durere fără margini în familia Anastasiei Cecati după moartea terifiantă de care a avut parte. Trupul neînsufleţit al actriţei a fost condus ieri pe ultimul drum.

Imediat după înmormântare familia frumoasei moldovence a luat o decizie în ceea priveşte contul personal de Facebook al vedetei PRO TV.

Familia a decis ca pagina de Facebook a vedetei PRO TV să fie transformată într-una In memoriam.

Anastasia Cecati şi soţul ei au fost conduşi pe ultimul drum miercuri

Toţi cei care intră pe pagina de socializare a fetei primesc un mesaj dureror. Familia a decis totuşi să păstreze pagina de Facebook a vedetei pentru toţi cei care vor să-i admire pozele sau să-i lase un mesaj.

Anastasia Cecati a fost ucisă duminică de soţul ei, cel alături de care avea o fetiţă de numai trei săptămâni. Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis imediat după ce a comis crima.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 22 feb.. 2018, Ultima actualizare: 22 feb.. 2018 16:32
Scris de , în Vedete
Comentarii