Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:13:04

Sofia Vicoveanca își pune zilnic viața în pericol: „Dacă mi-e să mor, mor”

Celebra cântăreață de muzică populară, Sofia Vicoveanca, își pune în fiecare zi viața în pericol. Vedeta locuiește într-un bloc cu bulină roșie, iar în cazul unui cutremur, există pericolul să se prăbușească.

Deși locuiește în blocul care este încadrat în clasa I de risc seismic, Sofiei Vicoveanca nu îi este frică.

„Blocul meu are bulină roşie. Toate lumea mă întreabă: <<Nu-ţi e frică?>> Nu! Când o să fie cutremur, eu o să fiu plecată în turneu!”, spune foarte sigură pe ea cântăreaţa, completând: “De ce să mă leg la cap fără să mă doară?! Dacă mi-i să mor, mor!”.

Îndrăgita interpretă din Moldova, a vorbit și despre momentele importante din viaţa ei. Puțină lume știe că a fost nevoită să fugă împreună cu mama sa din calea războiului. O altă întâmplare interesantă a avut loc la naşterea fiului ei:

„Venirea pe lume a pruncului mi-a coborât glasul cu o terţă, deşi n-am făcut gălăgie. Mai ales că şi doctorul mi-a spus asa: <<poţi să răcneşti, să dărâmi spitalul, dar îţi pierzi forţa>>!”, a mai povestit ea.

Sofia Vicoveanca a mai vorbit cu nostalgie și despre unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa unei femei, nunta. Față de alte femei care își doresc să îmbrace rochia de mireasă, artista a refuzat acest obicei:

„Eu n-am fost mireasă, pentru că nu m-am văzut frumoasă. Miresele trebuie să fie frumoase neapărat!”, s-a mai destăinuit artista.

De 15 ani, Sofia Vicoveanca este văduvă, însă nu se gândește să se recăsătorească. Este foarte credincioasă și se roagă în fiecare zi pentru sănătate și pentru liniște. Anul acesta, împlinește 58 de ani de carieră, în care  a cucerit scenele naționale și pe cele internaționale.

 

Articole pe aceeași temă:

Clipe cumplite pentru artista de muzică populară Mirela Petrean. Casa i-a fost jefuită, iar hoții au plecat cu o sumă uriașă de bani

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 13:07
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii