Data: 18 oct.. 2017, Ora publicării:13:51

ȘOC ÎN SHOWBIZ! Și-a planificat sinuciderea de mai multe ori. Documentele au fost publicate

Site-ul RadarOnline.com a publicat o serie de documente și capturi de imagini din care reiese că Rob Kardashian a vrut să se sinucidă în repetate rânduri, extrem de afectat de procesul intentat de Blac Chyna familiei sale.

Scandal în showbiz: Blac Chyna și Rob Kardashian, la cuțite

Rob a fost acuzat de comportament violent și hărțuire de către superba blondă care a ținut prima pagină a presei mondene din America cu relația pe care au avut-o.

Blac Chyna a dezvăluit că Rob a vrut să se sinucidă de mai multe ori în timpul procesului dintre ea și familia Kardashian. Surse apropiate blondinei susțin că Rob a amenințat că se sinucide ca să o convingă pe Chyna să renunțe la acuzații, să deturneze atenția de la problema dezbătută de judecători.

CITEȘTE ȘI: Veste de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Soția lui a spus ADEVĂRUL: „Eu cred că…”

BOMBA MOMENTULUI. Iulia Vântur și Salman Khan…

Marcel Toader a luat lenjeria intimă a Mariei Constantin și s-a dus cu ea la specialiști. CE VREA SĂ DEMONSTREZE

Din documentele publicate de instanța judecătorească reiese că Rob a fost agresiv cu Chyna de față cu copilul ei, jignind-o și aruncând telefonul pe jos când aceasta încerca să se apere sunând la poliție.

Sursa capturilor: Radaronline.com

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 oct.. 2017, Ultima actualizare: 18 oct.. 2017 14:09
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii