Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:15:55

ȘOC! A fost dat afară!

Radu Moraru a fost dat afară de la propria televiziune, Nașul TV, pe care a înființat-o după ce a rupt legăturile cu B1 TV, acolo unde a devenit cunoscut publicului.

Radu Moraru și-a găsit nașul

„Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV”, se arată în comunicatul de presă despre care a scris paginademedia.ro.

Jurnaliștii de la Pagina de Media mai spun că Moraru a pierdut toate funcțiile pe care le deținea în cadrul televiziunii. Decizia a fost luată într-o ședință la care au participat Paul Moraru, acționar minoritar, și Adrian Bucă.

Se pare că a existat un conflict destul de puternic între aceștia. Primul ar fi rămas în pielea goală după ce Moraru i-a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Năstase și-a schimbat fotografia de la profilul de Facebook. E clară treaba!

DEZVĂLUIRI DE SENZAȚIE despre presupusa idilă dintre Augustin Viziru și Maria Constantin: „Cățeaua…”

Cei doi Morari nu se înțeleg de la o vreme și totul a pornit de la bani. Paul Moraru ar fi pus la dispoziția Nașului peste 200.000 de euro după care l-a acuzat că folosește banii în interes personal.

Radu a contestat în instanță hotărârea AGA prin care a fost dat afară, însă a pierdut procesul. Completul de judecată nu i-a dat dreptate în această speță.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 16:18
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii