Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:13:10

Smiley i-a făcut pe toți să plângă. Nu e doar un artist bun, ci și un om bun!

Smiley este înainte de un artist bun, un om cu suflet mare. Cântărețul a participat la un eveniment organizat de UNICEF, iar imaginile cu el printre oamenii care au nevoie de ajutor a stârnit multă emoție în mediul virtual.

Smiley, Omul

„La aproape 300 km de București, in comuna Dofteana, i-am cunoscut pe Andrei si Anuca, doi copii curajoși și luminoși. Cu ajutorul serviciilor comunitare pentru copii și cu susținere din partea familiei, ei sunt în continuare la școală, sunt ajutați să se adapteze mai ușor și au deja țeluri stabilite: Anuca își dorește să ajungă farmacistă, iar Andrei polițist.

Avem nevoie de cât mai multe exemple ca ei, pentru că acești copii sunt parte din România de mâine”, este mesajul UNICEF România.

CITEȘTE ȘI: Smiley, dezvăluiri despre viața intimă după ce a fost cuplat cu Gina Pistol: „Te mai și rătăcești”

SURPRIZĂ! Cu cine a ieșit Tuncay în oraș, după ce Andreea Marin s-a afișat cu gagicul. Nimeni nu bănuia PRIETENIA LOR

Speak, mesaj BOMBĂ către Adelina Pestrițu: „Sunt foarte sincer”

Majoritatea mesajelor la postarea cântărețului au fost pozitive, însă s-au găsit, ca de obicei, și cârcotași. „Prietene, dacă faci un bine să nu mergi cu televiziunea după tine și să te mărești că ai ajutat și ai făcut”, a comentat unul din urmăritorii lui Smiley, care i-a spus să nu se laude cu actele sale benefice.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 13:41
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii