Data: 16 feb.. 2018, Ora publicării:14:58

S-a spus că Liviu Vârciu și Ami Teiceanu sunt în scandal! Ea a dezvăluit care este adevărul și de ce și-a luat fata înapoi

În presa tabloidă au început să circule recent zvonuri conform cărora între Liviu Vârciu și fosta soție, Ami Teiceanu, a avut loc un scandal.

S-a spus că și Carmina, fetița celor doi, care venise să facă liceul la București și locuia cu Vârciu, a fost adusă înapoi la Arad din această cauză.

Ami Teiceanu a făcut lumină în acest caz.

„Nu inteleg de unde a aparut ‘rapirea’, cine putea sa zica asa ceva? Eu nu am cum sa imi rapesc copilul, este pe numele meu. Eu l-am rugat pe Liviu sa o ia macar un semestru.

Au fost ceva probleme aici in legatura cu scoala, nu a putut sa intre unde voia ea deoarece a luat nota mica la Capacitate, la matematica. A avut emotii.

Eu am adus-o pe Carmina la Bucureşti. Ea a fost crescută de mine 15 ani.

La Bucureşti, a intrat în alt anturaj pentru că e altceva acolo faţă de Arad. De asta, am retras-o şi am zis că mai bine vine iar lângă mine.

Nu vreau să pierd copilul pe care l-am crescut 15 ani. Într-o lună, două, cât a stat acolo, Carmina s-a schimbat. Nu vreau să spun că s-a schimbat în rău, dar anturajul ei este altul”,

De aceea am retras-o pe Carmina. I-am spus lui Liviu ca e mai bine asa, pentru ca el nu are timpul necesar. Nu vreau sa scape de sub control, are 16 ani si e o viata critica”, a declarat Ami Teiceanu, pentru ciao.ro.

Cum se înțelege Carmina cu noua parteneră de viață a tatălui său

”Anda e o fată super mişto. Mă înţeleg foarte bine cu ea. Îmi place că ea înţelege situaţia, mă înţelege cum sunt eu”, le-a spus Carmina prietenilor ei virtuali.

Anda Călin şi iubitul ei, Liviu Vârciu, au ales să-şi numească fetiţa “Anastasia Maria”. Prezentatorul TV mai are o fată, pe Carmina. Adolescenta a venit pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

Liviu Vârciu a devenit tătic a doua oară pe 25 septembrie.

Citește și: Drama din familia lui Liviu Vârciu. Anda Călin, iubita acestuia, a făcut dezvăluirea dureroasă: “S-a stins din viață!”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 16 feb.. 2018, Ultima actualizare: 16 feb.. 2018 14:58
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii