Data: 17 feb.. 2018, Ora publicării:12:05

S-a despărțit Liviu Vârciu de Anda Călin? El a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit ce se întâmplă între ei!

În presa mondenă a apărut informația conform căreia Liviu Vârciu s-a despărțit de Anda Călin, iubita sa care a devenit mamă în urmă cu câteva luni.

S-a mai spus că Anda a părăsit casa lui Vârciu și s-a mutat în casa mamei sale, împreună cu fetița sa, Anastasia Maria.

Vârciu a ținut să lămurească ce se întâmplă în relația sa.

El a dezmințit aceste zvonuri, precizând că o iubește pe Anda.

“Nu este nimic adevărat! NU ne-am despărțit! Locuim împreună! Ne bucurăm împreună de minunea de îngeraș din viața noastră. O respect foarte mult pe Anda. Ea îmi crește frumos copilașul”, le-a spus Liviu Vârciu celor de la spynews.ro.

Aceste informații vin după ce cu câteva zile în urmă s-a spus că Vârciu ar fi în scandal și cu fosta nevastă

În presa tabloidă au început să circule recent zvonuri conform cărora între Liviu Vârciu și fosta soție, Ami Teiceanu, a avut loc un scandal.

S-a spus că și Carmina, fetița celor doi, care venise să facă liceul la București și locuia cu Vârciu, a fost adusă înapoi la Arad din această cauză.

Ami Teiceanu a făcut lumină în acest caz.

„Nu inteleg de unde a aparut ‘rapirea’, cine putea sa zica asa ceva? Eu nu am cum sa imi rapesc copilul, este pe numele meu. Eu l-am rugat pe Liviu sa o ia macar un semestru.

Au fost ceva probleme aici in legatura cu scoala, nu a putut sa intre unde voia ea deoarece a luat nota mica la Capacitate, la matematica. A avut emotii.

Eu am adus-o pe Carmina la Bucureşti. Ea a fost crescută de mine 15 ani.

La Bucureşti, a intrat în alt anturaj pentru că e altceva acolo faţă de Arad. De asta, am retras-o şi am zis că mai bine vine iar lângă mine.

Nu vreau să pierd copilul pe care l-am crescut 15 ani. Într-o lună, două, cât a stat acolo, Carmina s-a schimbat. Nu vreau să spun că s-a schimbat în rău, dar anturajul ei este altul”,

De aceea am retras-o pe Carmina. I-am spus lui Liviu ca e mai bine asa, pentru ca el nu are timpul necesar. Nu vreau sa scape de sub control, are 16 ani si e o viata critica”, a declarat Ami Teiceanu, pentru ciao.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 feb.. 2018, Ultima actualizare: 17 feb.. 2018 12:05
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii