Data: 18 mai. 2017, Ora publicării:12:47

Romanița Iovan, mesaj pentru iubit: „Totul pornește de la tine”

Romanița Iovan a postat pe contul său de socializare o fotografie alături de iubitul său. Creatoarea de modă are o relație de mai mulți ani cu Iulian Gogan.

Romanița Iovan, mesaj pentru iubitul său

Creatoarea de modă și iubitul său par mai fericiți ca niciodata.

“Totul porneşte de la tine. Tu dai ritmul vieţii tale. Tu eşti singura persoană constantă din viaţa ta, deci, schimbă, rupe ritmul, află ce este cel mai important lucru pentru tine. Pentru voi, ce este?”, a scris Romaniţa Iovan în dreptul imaginii.

Vedeta a povestit și despre stilul de viață sănătos pe care îl urmează, pentru a se menține în formă.

„Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Când a fost sezonul de fructe mâncam un kilogram de struguri pe zi, acum aştept cireşele. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuoicul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta.

Citește și: Romanița Iovan are un ritual mai puțin obișnuit: „În cana cu apă pun…”

Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a spus Romaniţa Iovan în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 mai. 2017, Ultima actualizare: 18 mai. 2017 12:47
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii