Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:14:13

Radu Ille, dezvăluiri dureroase din viața sa: „Am dormit în cimitir”

Radu Ille este mereu cu zâmbetul pe buze și îi binedispune pe cei din jurul său cu veselia sa. Puțini știu însă povestea sa tristă de viață, când a trebuit să doarmă pe străzi și chiar și în cimitir.

Radu și Nina sunt de 12 ani împreună și au fost invitați în emisiunea „2K1”, acolo unde au făcut niște declarații surprinzătoare.

În cadrul rubricii „Căsuţa noastră”, Radu Ille a fost întrebat „Departe de confortul patului de acasă, care crezi că a fost cel mai neobişnuit loc în care a dormit vedeta familiei?”. Artistul de muzică populară a dat un răspuns de-a dreptul neașteptat și emoționant:

„Am dormit în cimitir. Am ştiut că acolo nu intră nimeni. Mă întrebau: <<Da’ nu-ţi e frică?>> De cine, mă, de morţi? De vii trebuie să îţi fie frică!”, a povestit Radu Ille în emisiunea care se va difuza în weekend.

Radu Ille este student la actorie

În afară de muzică, artistul este dedicat și actoriei și este student în anul II la UNATC.

„Sunt în anul II la UNATC, secţia actorie şi pregătesc un film în care o să aflaţi şi alte lucruri despre mine, pe care încă nu le-am spus. Înainte de a fi artist, sunt om şi am trecut prin nişte momente, sper să nu treacă nimeni prin ce am trecut eu. Râd şi glumesc cât pot eu, până intru în pământ, pentru că ştiu ce înseamnă să n-ai!”, a mai mărturisit îndrăgitul artist.

Articole pe aceeași temă:

Sofia Vicoveanca își pune zilnic viața în pericol: „Dacă mi-e să mor, mor”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 14:13
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii