Data: 12 sept.. 2017, Ora publicării:11:52

Primul interviu al mamei Denisei de la decesul fiicei sale. Femeia a dat detalii cutremurătoare: “La Sf. Luca îi făceau…

Doamna Geta, mama Denisei Răducu, a vorbit pentru prima oară de la decesul fiicei sale, oferind amănunte cutremurătoare de dinainte de decesul tinerei.

Mama vedetei, Geta Dovleac, a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, în cadrul căruia a povestit despre premonițiile pe care le-a avut înainte de moartea fiicei sale.

„Mi-a murit cel mai bun copil, cel mai frumos. L-am visat pe tăticul meu până să moară și îmi spunea „Lasă, tata, că o să scapi și din asta”. Și eu i-am zis să mă ia pe mine, să nu o ia pe ea. Și el mi-a zis că Dumnezeu o vrea pe ea.  Am visat apoi un om bătrân cu barbă și l-am întrebat de ce, de ce fata mea să moară la 27 de ani? Și mi-a zis că ce… Sfânta Parascheva n-a murit la 27 de ani? Eu oricum am avut mereu premonitii. La câteva zile după, Denisa a murit.

Eu am știut că moare, am știut că moare de când am văzut markerii. Eu de aia mă jeleam și plângeam. La Sf. Luca îi făceau morfină, ori morfina ce e? Să îți ia durerile”, a declarat Geta Dovleac, la emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Durerea o macină așa de tare pe mama Denisei Manelista, încât aceasta a ajuns să-și neglijeze sănătatea.

„Mă duc după ea, nu vreau să îmi iau tratamentul! E am proteze de șapte ani, la amândouă picioarele și am stat în mașina aia de funebre, înghesuită, jos și când m-am ridicat mi-au sărit amândouă. Eu vreau să mă duc după ea. Mi-e dor de ea, nu pot să mai trăiesc. Îmi era frică de nu mai puteam că o să își vomite ficatul, dar nu l-a vomitat. Așa curată și simțită era și când era bolnavă. Mi-a zis: „Așa rău îmi pare că sunt bolnavă, că m-am îmbolnăvit rău și acum te supăr și pe tine și pe tata”. Eu sunt cea mai terminată femeie de pe lume. Am tablouri peste tot cu ea. M-am uitat și la înmormânatare, mi-au dat multe pastile să mă liniștesc.

Cea mai cuminte fată, cea mai deșteaptă, se uita în portofelul meu și îmi punea bani.

Trebuie să vină crucea să i-o punem și pe 23 septembrie îi facem de 9 săptămâni. Tot nu îmi vine să cred. Cucuveaua după mine cântă, că o să mă duc după dânsa, o să mă duc…”, a mai spus mama Denisei Răducu.

Citește și: Denisa Manelista a cediat, vorbele artistei te înspăimântă. „Mama nu vreau sa mor, vreau sa traiesc, vreau sa ma ajuti”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 sept.. 2017, Ultima actualizare: 12 sept.. 2017 11:52
Scris de , în Vedete
Comentarii