Data: 21 apr.. 2017, Ora publicării:00:16

Oana Zăvoranu, gest neașteptat pentru mama sa

Toată lumea știe că în ultima parte a vieții sale, Mărioara Zăvoranu și Oana Zăvoranu nu s-au înțeles și s-au certat mai mereu. Chiar și după moartea mamei sale, vedeta nu a avut o atitudine tocmai potrivită. Însă, în ciuda acestor lucruri, Oana a revenit la sentimente mai bune și a spus ce obișnuiește să facă la mormântul mamei sale.

Oana Zăvoranu, gest neașteptat pentru Mărioara Zăvoranu

Oana a declarat că obișnuiește să meargă des la mormântul Mărioarei Zăvoranu.

”Am trecut peste neînţelegerile pe care le-am avut cu Mărioara, ce-a fost, a fost!. Ştiu că mulţi cred că sunt o femeie fără suflet, însă nu este deloc aşa. Eu şi cu Mărioara am avut multe neînţelegeri, ne-am certat în trecut, însă nu din cauza mea. Mereu mi-am iubit părinţii.”, a declarat Zăvo pentru cancan.ro.

Citește și: Oana Zăvoranu, vacanță surpriză cu soțul ei. Unde vor pleca cei doi

Potrovit sursei citate mai sus, vedeta are grijă de mormântul Mărioarei.

”Cu siguranţă sunt unii care cred că n-am mai fost la mormântul mamei mele, că am dat-o uitării şi că l-am lăsat în paragină. Cine mă cunoaşte cu adevărat, ştie că nu este aşa. Cimitirul nu mai este al meu, a fost vândut, însă mă îngrijesc de toate. Merg frecvent la Mărioara, îi aprind o lumânare şi mă rog. Tot acolo sunt înmormântaţi şi taţii mei (cel natural şi cel care a adoptat-o), mă rog pentru toţi. Am făcut pomană pentru ei, dar şi pentru mama, aşa este normal. Oana Zăvoranu nu este un om fără suflet, n-o să-şi uite vreodată părinţii.”, potrivit cancan.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 apr.. 2017, Ultima actualizare: 21 apr.. 2017 11:31
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. laura , 10 mai 2017 la 12:49

    decat sa te ia toata lumea de proasta mai bn de rea