Data: 18 iun.. 2017, Ora publicării:12:51

Oana Matache, sora Deliei, probleme cu sarcina: „Am câteva complicații destul de severe”

Oana Matache, sora Deliei, are probleme cu sarcina. Sora artistei este în primul trimestru de sarcină, însă problemele pe care le are o împiedică să-și mai însoțească sora la concerte. Ea a declarat că este nevoită să stea numai la pat.

Oana Matache, probleme cu sarcina

„Hello Guyz!! Îmi pare nespus de rău că nu am reușit să fiu prezentă în BAND la ultimele patru concerte și că nu ne-am văzut, mă oftic la fel de mult ca voi. Abia așteptam să simt vibe ul ăla .. Am câteva complicații destul de severe cu bebele: asta implică să nu fac efort și să stau în pat toata ziua, în plus mă pregatesc pentru o procedură medicală foarte delicată.“, a fost mesajul Oanei Matache pe vlogul ei.

Oana şi Răzvan vor deveni părinţi, peste doar câteva luni. Sora Deliei este însărcinată în două luni. Cei doi s-au căsătorit la sfârșitul lunii mai, iar Delia şi soţul ei le-au fost naşi tinerilor miri.

Articole pe aceeași temă:
Sora Deliei Matache s-a căsătorit! De ce nu a fost prezentă mama ei la evenimentMihai Bendeac, mesaj pentru sora Deliei, în ziua nunții: „Mă bucu că face acest pas cu altcineva”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 iun.. 2017, Ultima actualizare: 18 iun.. 2017 12:51
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii