Data: 12 iun.. 2017, Ora publicării:11:26

O vedetă dă de pământ cu Boureanu: „Golanul de Boureanu, un bețiv cu ștate vechi”

Cristian Boureanu a fost protagonistul unui nou scandal. Din nou, fostul politician a fost implicat într-un scandal cu oamenii legii. El a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic pentru un control de rutină.

Numele lui Boureanu este adesea asociat cu scandalurile. Nu puțini sunt cei care și-au arătat dezamăgirea față de modul violent în care reacționează fostul politician. Printre aceștia se numără și Mara Bănică. Ea spune că se teme să se întâlnească vreodată cu el.

Mara Bănică: „Golanul de Boureanu, un bețiv cu ștate vechi”

„Vad cu stupoare cum Boureanu, din arest, le face plangere penala politistilor. Pe motiv ca il dor dintii. Tot postam, noi, astia cunoscuti, ca vrem o tara ca afara. Pai afara Politia e respectata, nu e injurata, scuipata. Afara, la un control de rutina in New Jersey, acum 20 de ani, m au pus cu mainile la cap pe capota masinii. La un control de rutina, repet!

La noi, un turc beat omoara un politist de la rutiera. I se spunea Dulaul. A lasat o familie in urma. Cateva luni mai tarziu, un evreu drogat de 25 de ani, deprimat din dragoste, ameninta ca va calca cu masina politistii care l au oprit in trafic.

Alaltaieri, golanul de Boureanu, un betiv cu state vechi si apucaturi violente mega cunoscute, loveste un politist care nici macar nu l oprise pe el. Astazi, are tupeul sa spuna ca tot el e victima! Incredibil! Eu personal ma tem sa l intalnesc pe Boureanu beat vreodata dupa postarea asta. De fapt, si treaz ma tem sa l intalnesc!

Consider ca Politia Romana a iesit mega demna la faza asta. Astfel de indivizi nu trebuie sa traiasca in colectivitati. Si daca mai sunt oameni care gandesc ca mine, share! Da, vreau o tara ca afara!”, a scris Mara Bănică.

Articole pe aceeași temă:
Monica Tatoiu, anunț îngrijorător despre starea de sănătate a lui Boureanu: „Are…”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 iun.. 2017, Ultima actualizare: 12 iun.. 2017 11:26
Scris de , în Vedete
Comentarii