Data: 14 mart.. 2019, Ora publicării:13:59

Nicolae Guţă a ajuns la capătul puterilor. Manelistul a vrut să se sinucidă

Nicolae Guţă a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulţi ani, atunci când a fost la un pas să îşi ia viaţa. Chiar dacă era un bărbat iubit şi apreciat de public, la fel cum se întâmplă şi în ziua de astăzi, Nicolae Guţă a fost la un pas să comită gestul extrem.

Motivul? O poveste de dragoste cu final trist a fost cauza care l-a determinat pe Nicolae Guţă să se gândească la sinucidere. Celebrul manelist a şi vorbit la vremea respectivă, în urmă cu mai mulţi ani, despre drama pe care a trăit-o.

”Eu am știut pas cu pas unde se ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: „Fraiere, încă nu e timpul!” Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile. Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat, dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foarte dificil. Ana este o femeie extraordinată și bilibilantă”, a declarat Nicolae Guță la emisiunea ”Poveștiri adevărate”, în urmă cu mai mulţi ani.


Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 mart.. 2019, Ultima actualizare: 14 mart.. 2019 13:59
Scris de , în Vedete
Comentarii