Data: 18 iun.. 2017, Ora publicării:14:16

Mirela Boureanu Vaida a făcut un mare anunț: „După ce se întoarce Simona…”

Mirela Boureanu Vaida a scris un mesaj pentru fanii săi. Ea le mulțumește pentru susținere și le-a spus care este programul ei, dar mai ales ce va face când se va întoarce Simona Gherghe din concediul de maternitate.

Mirela Boureanu Vaida a făcut un anunț important

”Dragii mei, nu ne-am mai auzit demult! N-am mai scris demult nimic pe blog, nu am mai prea postat pe grup, deşi mi se întâmplă zilnic o grămadă de lucruri care ar merită povestite şi promit că o voi face într-o zi! Dar îmi lipseşte timpul! Cu desăvârşire!!

Am un program încărcat acum însă, după ce mă voi mai linişti şi se va întoarce şi Simona, îmi voi face timp să povestim mai mult! Deocamdată am fost invitată de cei de la Radar de Media pentru festivitatea de anunţare a finaliştilor la premiile anuale.

Voi m-aţi trimis acolo în fiecare an, cu mii sau zeci de mii de voturi! Iată că mă trimiteţi şi anul acesta! Însă miercuri seară, pe 21 iunie, când are loc evenimentul, eu am înregistrarea ediţiei cu vedete 2k1, cea de weekend! Asta se întâmplă în fiecare miercuri, până pe la 22.30 şi nu pot schimbă programul sub nicio formă! Sper să mă înţelegeţi, voi, toţi cei care m-aţi votat cu aceeaşi loialitate, şi să ştiţi că voi absenţa motivat!

Va mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase şi pentru toată susţinerea voastră în toate demersurile mele! Mă gândesc la voi cu toată bucuria şi va doresc zile pline de soare şi de linişte! Cu drag, Vaida!”, a scris Mirela Vaida potrivit spynews.ro.

Articole pe aceeași temă:
Mirela Vaida a povestit ce face soacra ei atunci când o vizitează: „Stai că ea e acasă acum şi mă vede”Clipe cumplite pentru Mirela Boureanu Vaida! Fiica sa este bolnavă

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 iun.. 2017, Ultima actualizare: 18 iun.. 2017 14:17
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii