Data: 19 Mai. 2017, Ora publicării:13:23

Minodora a izbucnit în lacrimi la tv: „Denisa nu e bine, nu are o stare bună”

Minodora a răbufnit și a început să plângă în direct. Artista a vorbit despre Denisa și starea sa de sănătate. Artista a spus că este supărător că în presă s-a vorbit despre „Denisa Manelista” și nu i s-a spus „Denisa artista”.

În plus, cântăreața a spus și care este starea reală de sănătate a colegei sale de scenă.

Minodora, informații de ultimă oră despre starea Denisei

„Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea. Vreau să vorbim nişte lucruri serioase, sunt nervoasă, tremur de nervi. Sunt supărată pe o parte din lume, o parte din oameni. Vă rog din suflet să nu mai spuneţi «Manelista», spuneţi «Denisa, artista», «Denisa, cântăreaţa».

Vreau să fac un apel la presă, să nu mai spună lucruri neadevărate. Fac un apel la toţi oamenii să nu mai jignească. Nu faceţi altceva decât să transmiteţi un gând bun pentru Denisa artista un gând bun sau, cel mult o rugăciune. Dacă nu puteţi, nu o faceţi.

Ştiu din sursă sigură: Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel… aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm“, a spus Minodora, în cadrul unei emisiuni.

Articole pe aceeași temă:
Denisa Răducu a spus personal care este starea sa de sănătateDenisa Răducu, criticată de Dan Capatos. Moderatorul, mesaj pentru artistăImagini tulburătoare cu mama Denisei Răducu. Femeia plânge încontinuu

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 19 Mai. 2017, Ultima actualizare: 19 Mai. 2017 13:23
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii