Data: 19 Mai. 2017, Ora publicării:17:27

Mihai Onilă, anunț la 7 luni de la moartea fiicei: „Așa am hotărât”

Mihai Onilă, fostul component al trupei AXXA, și-a pierdut fiica în urmă cu 7 luni. Fiica sa, Ioana Emily Hope, s-a stins din viață anul trecut, pe 24 noiembrie.

De atunci, nimic nu mai e la fel pentru Mihai și soția sa. În tot acest timp, fiica lor le-a apărut de mai multe ori în vis, însă ei au luat decizia de a nu mai face un alt copil.

„Am hotărât că e momentul să plecăm la un drum şi să facem lumină. Noi suntem nemuritori. Ea fizic nu mai e aici, dar sufleteşte există ca şi noi. Ea a ales să-i slujească lui Dumnezeu în altă dimensiune. Noi ne spunem că ne iubim, ne transmitem sentimente. Noi trebuie să ne bucurăm pentru că sufketul nu moare niciodată.

Unii nu înţeleg, dar noi vrem să facem lumină. Ea nu mă întreabă nimic, eu vorbesc cu ea. Adriana, soţia, e bine. Ea e femeie, femeile sunt mult mai complexe, ea este încă implicată cu sufletul. E prea târziu să mai avem copii. Nu mai vrem. Comunicarea mea cu ea nu e prin poze. Eu nu visez, îmi pare rău. Sunt împăcat după ce vorbesc cu ea şi vreau să-i ajut şi pe alţii. Cenuşa ei este acasă la noi”, a declarat Mihai Onilă.

Mihai Onilă, mesaj emoționant la 7 luni de la moartea fiicei

„Odată am fost 3 …și din nou vom fi în viață viitoare! În viața asta asa am hotărât noi 3!”, a postat artistul pe contul său de socializare.

Articole pe aceeași temă:
Mihai Onilă, decizie șocantă la 5 luni de la moartea fiicei sale

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 19 Mai. 2017, Ultima actualizare: 19 Mai. 2017 17:27
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii