Data: 18 iun.. 2017, Ora publicării:16:21

Mihai Leu, dezvăluiri despre căsnicie și boală: „A fost o perioadă mai grea”

Mihai Leu a povestit cum și-a cunoscut soția. Sunt împreună de 26 de ani și au știut din prima zi că sunt făcuți unul pentru celălalt. El și-a deschis inima și a vorbit despre căsnicia sa, dar și despre perioada grea când a avut mari probleme de sănătate.

“Sincer, nu aveam probleme ca ea este de alta nationalitate. Sotia mea spune “acasa”, la noi in Hunedoara. Ea s-a nascut in Italia, dar suntem de mult timp impreuna si ne intelegem extraordinar de bine. Sunt 26 de ani de cand suntem impreuna. Am cunoscut-o intr-o seara in Leverkusen, eu boxam acolo, si ea venise in vizita la niste prieteni. Nu stia nimic de mine, de box, nimic, nimic.

Eu iesisem sa ii arat orasul fetei antrenorulu meu, iar pe Ana am intalnit-o intr-un local. Cand am plecat de acolo i-am zis fetei antrenorului meu: “Ea o sa fie sotia mea!” si asa a fost! Ana lucra la un laborator de chimie la Bayer, i-am trimis o invitatie la box si nu a vrut sa vina. Pana la urma am vorbit cu cei de la Bayer, de la laboratorul unde lucra ea. Prima data am inceput sa ne intalnim, sa iesim sa mancam impreuna, sa iesim la cate o cafea si ne-am dat seama de la inceput ca suntem facuti unul pentru altul.

Un prieten din Germania spune ca la noi a fost ceva de genul: cautat si gasit! Pur si simplu dupa cateva zile in care am stat impreuna, atunci, la inceput, i-am zis ca mai bine sa nu mai mearga la laboratorul de chimie ca stam prea putin timp impreuna. Nu s-a mai dus si am ramas tot impreuna!”, a spus Mihai Leu potrivit wowbiz.ro.

Mihai Leu, despre problemele sale de sănătate

A trecut prin clipe grele, dar acum se simte bine.

“Ma simt bine, sunt bine! A fost o perioada mai grea. Totdeauna trebuie sa ne uitam inainte si totul va fi bine. Orice om are in viata lui momente grele si poate are o clipa in care zice: “Gata, nu mai pot!”, dar este important sa treci repede peste acel moment si sa nu uiti ca intotdeauna exista foarte multe motive pentru care merita sa lupti.”, a declarat Mihai Leu pentru WOWbiz.ro.

Articole pe aceeași temă:
O vedetă a primit un diagnostic crunt: cancer în metastază

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 iun.. 2017, Ultima actualizare: 18 iun.. 2017 16:21
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii