Data: 22 sept.. 2017, Ora publicării:13:58

Mihaela Borcea, cerută în căsătorie! Cine este bărbatul care vrea să o ia de nevastă!

Mihaela Borcea, ajunsă la aproape 47 de ani, nu duce lipsă de admiratori. Fosta soție a lui Cristian Borcea este curtată de bărbați, iar unul dintre ei și-a făcut curaj și a cerut-o de nevastă. Nu oricum, ci…pe o rețea de socializare.

Eduard are 29 de ani și a cerut-o de nevastă Mihaela Borcea pe Facebook, spunându-i că ar face orice pentru ca ea să-i fie soție.

„Bună, Mihaela! Te admir de câţiva ani de zile şi pot spune că sunt în stare de orice să fii soţia mea! Caut relaţie serioasă, sunt tânăr, am 29 de ani, 1,83 metri, nu fumez, nu consum alcool, nu beau cafea, nu sunt şi nu am fost căsătorit, nu am copii, ştiu să gătesc, spun poezii de dragoste, nu suport minciună ştiu cum să iubesc şi să respect o femei cu adevărat, sunt sportiv, luptător de arte marţiale, în prezent lucrez că bodyguard şi sunt singur de câţiva ani. Aştept mesajul tău. Uite, îţi trimit şi două poze cu mine”, a scris acesta.

Cel care vrea sa o ia pe Mihaela Borcea de nevasta

Cel care vrea sa o ia pe Mihaela Borcea de nevasta

Mihaela Borcea a fost soţia fostului finanţator de la Dinamo, Cristian Borcea, timp de 23 de ani. Cei doi au divorţat în 2011. Au împreună trei copii: Patrick şi gemenii Michael Angelo şi Antonia Melissa.

Citește și: Reacția Valentinei Pelinel, după ce s-a aflat că Borcea mai are un copil: „Pe mine mă…”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 22 sept.. 2017, Ultima actualizare: 22 sept.. 2017 13:58
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii