Data: 17 oct.. 2017, Ora publicării:17:33

Mesaj TRIST de la Sofia Vicoveanca

Moartea lui Liviu Vasilică a zguduit din temelii folclorul românesc. Celebrul artist care s-a stins din viață în anul 2004 a lăsat o familie îndurerată și colegi de breaslă care nu se pot obișnui nici azi cu moartea sa.

Sofia Vicoveanca nu-l poate uita pe marele artist

Sofia Vicoveanca și-l amintește pe Liviu Vasilică, mort de 13 ani, ca și cum ar fi încă printre noi. Cântăreața de muzică populară a scris câteva cuvinte înduioșătoare despre regretatul solist.

„Cu LIVIU VASILICĂ! Îi simt lipsa şi i se simte lipsa în folclorul românesc!! Mi-a fost alături mereu, un coleg vertical, cald şi inteligent! Liviu culegea folclor din toate părţile şi era un pasionat colecţionar de costume populare. De-a lungul timpului mi-a încredinţat şi mie câteva melodii şi câteva cămăşi din Bucovina! Păcat, mare păcat că a plecat prea repede!

”, a spus Sofia.

Fiul lui Liviu Vasilică a făcut recent câteva dezvăluiri despre moartea tatălui său: „Eu mă simt foarte aproape de tata prin munca pe care o fac. Nu am plecat la drum pe ideea de a-l depăşi pe Liviu Vasilică, ci pentru a continua munca lui. Să vă spun sincer, pe tata l-am visat de foarte puţine ori de când nu mai este.

Eu am încercat tot timpul să fac în aşa fel încât să nu fie dat uitării. Un lucru pe care nu l-am mai spus, eu am tras speranţa că va reuşi. Am ieşit cu ei din spital şi la un moment dat am fost sunat şi mi-a spus doar atât: «Vino repede sus!».

CITEȘTE ȘI: SCANDALOS! Mariana Moculescu, sex printre știuleți! A dat cele mai INCREDIBILE detalii. Unde s-a ajuns!

Elena Merișoreanu, VESTE PROASTĂ de la medici. Decizia de ultimă oră a artistei

Am ajuns în salon, am mai stat câteva minute şi… Primele mele spectacole au fost cele mai grele, pentru că el era tot timpul cu mine. Au fost trei ani de zile în care mă uitam după el, simţeam că nu mă descurc”, a declarat acesta pentru wowbiz.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 oct.. 2017, Ultima actualizare: 17 oct.. 2017 17:43
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii
  1. eugenia carmen , 18 octombrie 2017 la 9:21

    Domna Sofia,mai mergeti si pela mormantul sotului ca a fost un ziarist bun.