Data: 23 aug.. 2017, Ora publicării:12:39

Maria Constantin, mesajul care spune tot: „Decât să trăiești într-o relație ca un calvar”

Maria Constantin și Marcel Toader au pus capăt căsniciei după doi ani de poveste. Până în prezent, niciunul dintre ei nu a dat detalii despre despărțire. Însă, în presă au apărut mai multe speculații cum că ea l-ar fi înșelat, dar și că el ar fi fot violent.

În urmă cu puțin timp, Maria Constantin a vorbit despre relația lor și despre situațiile în care ea ar spune „stop” relației.

Maria Constantin, mesaj cu subînțeles

Artista a vorbit despre motivele care ar determina-o să pună capăt relației.

”Vorba până când moartea ne va despărți nu prea mai e valabilă în zilele noastre. Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc la prezent, iar prezentul este formidabil, sunt fericită, sunt liniștită, sunt bine, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Mi-aș dori ca această căsnicie să dureze la nesfârșit, dar oamenii se mai schimbă, nu se știe niciodată.

Femeile căsătorite ar trebui să se gândească mai întâi la ele. Și la persoana de lângă ele, dar dacă sunt nefericite, un divorț e mai bun. Decât să trăiești într-o relație ca un calvar, mai bine aș trăi singură. Pentru mine, o viață singură nu este o viață grea. Infidelitatea nu e o problemă la mine. Se întoarce tot acasă, asta e important.

Poate să se ducă la cine vrea, din partea mea are liber, el știe lucrurile astea. Hoțul neprins e negustor cinstit. Și dacă se duce la altele, foarte bine. Are liber de la mine, dar nu se știe dacă găsește așa comoară ca mine.”, declara Maria Constantin în urmă cu un an pentru www.videoblogulmireselor.ro.

Articole pe aceeași temă:

Marcel Toader şi-a luat inima în dinţi! Durerea este vizibilă

Motivul despărțirii dintre Marcel Toader și Maria Constantin. Cine este bărbatul care…

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 aug.. 2017, Ultima actualizare: 23 aug.. 2017 12:39
Scris de , în Vedete
Comentarii