Data: 23 aug.. 2017, Ora publicării:10:44

Marcel Toader şi-a luat inima în dinţi! Durerea este vizibilă

După ce a relaţia cu soţia sa s-a dus pe apa sâmbetei, Marcel Toader şi-a făcut curaj şi a ieşit din casă. Îmbrăcat în cămaşă albă şi în pantaloni crem acesta şi-a făcut apariţia în centrul Capitalei.

Fostul rugbyst a ajuns in parcarea unui hotel la volanul unei maşini de lux.

Ajuns în parcarea hotelului,  Toader a zăbovit câteva minute în maşină după care a coborât.

Pe chipul lui Marcel Toader se citeşte durerea

Marcel Toader nu a fost într-o dispoziţie mai bună nici când a coborât din autoturism.

Marcel Toader şi Maria Constantin ş-au căsătorit în luna septembrie a anului 2015. După mai bine de doi ani de relaţie aceştia s-au căsătorit.

Părinţii spirituali ai celor doi au fost, nimeni alţi, decât Silviu Prigoană şi actuala soţie Mihaela. În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din primul mariaj.

Maria Constantin l-a înşelat pe Marcel Toader cu fostul iubit al Evei Kent. Este vorba despre un bărbat provenit dintr-o familie foarte influentă, care este, însă, căsătorit. Şi nu cu oricine, ci tocmai cu o îndrăgită interpretă de muzică populară, aproape la fel de cunoscută ca şi Maria Constantin!

Maria Constantin s-a iubit şi în trecut cu cel cu care l-a înşelat, recent, pe Marcel Toader, bărbatul respectiv fiind şi motivul pentru care cântăreaţa de muzică populară s-a despărţit de primul ei soţ, scrie cancan.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 aug.. 2017, Ultima actualizare: 23 aug.. 2017 11:04
Scris de , în Vedete
Comentarii