Data: 17 Iul. 2017, Ora publicării:11:44

Mădălin Ionescu revine în atenția publicului cu un nou proiect. Despre ce este vorba

După numai câteva săptămâni de vacanță, Mădălin Ionescu revine cu un nou proiect. Fostul prezentator le-a dat câteva detalii prietenilor virtuali.

Mădălin Ionescu revine cu un nou proiect

Deși s-a retras din televiziune, fostul moderator tv are planuri pentru un nou proiect.

”M-au fascinat întotdeauna povestile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva in viata ! In spatele succesului sau al reuşitelor acestora se afla deseori drame cumplite, suferinţe inimaginabile , curaj nebun, lupta permanenta cu constrângerile sociale si cu cele morale, pasiuni uluitoare si voinţa de nezdruncinat !

Sunt foarte mulţi romani in tara si in afara ei cu povesti de viata care pot însufleţi , pot motiva foarte mulţi tineri debusolaţi si părăsiţi de un sistem care a dat faliment de mult ! De ani buni ma gândesc ce sa fac pentru a promova astfel de exemple, cum sa fiu mai aproape de “oamenii extraordinari” !

Voi merge ,daca va fi nevoie , in cele mai îndepărtate colturi ale lumii pentru compatriotii noştri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performante artistice, ştiinţifice, sportive sau de alta natura , insa nu au fost descoperiţi sau apreciaţi de tara lor! ” Romani de Poveste” , meritaţi sa fiţi parte a unui proiect extraordinar! Aştept istorisirile voastre pe adresa de mail contact@madalinionescu.ro . Mai multe detalii in curând!”, şi-a anunţat Mădălin Ionescu prietenii virtuali.

Articole pe aceeași temă:

Mădălin Ionescu, despre probleme sale de sănătate: „Îți poate da lovitura când te aștepți mai puțin”

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 17 Iul. 2017, Ultima actualizare: 17 Iul. 2017 11:44
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. Elmiraazis , 18 iulie 2017 la 0:22

    F frumos, BfV pt tot ceea Ce. Vei face te pup! 🙂