Data: 12 aug.. 2017, Ora publicării:12:29

„Mă bucur enorm că iubeşti…” Cornel Galeş, dat de gol de unde se aştepta mai puţin?!

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş a fost văzut în dese rânduri în compania unei blonde. El a susţinut că are doar o simplă relaţie de prietenie cu ea şi s-a enervat când s-a vorbit pe marginea acestui subiect.

Da, mi-am refăcut viaţa, urmează botezul! Nu e nevoie să vorbim aici, într-un loc public! Ce să fac dacă din viaţa mea fac parte mai multe femei, mai mulţi bărbaţi! Sunt un om activ… Eu o să vin în instanţă cu facturi de la fisc, facturi fiscale. Eu lucrez pe bune. Că mai sunt şofer, că mai spăl podele. Fac totul pe facturi fiscale. Nu fac nimic. Mă întâlnesc cu femei foarte multe…. Este un psihoterapeut care mă ajută să rezist. Eu mă lupt săracul, să trăiesc pe pământul ăsta. Eu nu sunt divorţat. Când o să fie vorba de o căsătorie, o să fiţi primii pe care îi anunţ. Copiii o să se trezească la realitate cândva. Eu am făcut tot ce am putut. (…) Voi fi singur întotdeauna. Niciodată nu mă voi căsători. Spre jena mea încă nu am fost nici la masaj erotic. S-ar putea să merg. Te iubesc, Cristi. Mugurel sunt mai rezervat. Dar vă aştept să vorbim”, spunea Galeş în urmă cu ceva timp.

Deşi el a negat faptul că ar avea o altă relaţie, cei de la Wowbiz.ro spun că lucrurile nu ar sta aşa. Cornel Galeş s-a dus cu blonda Vivi la munte, iar fiica acesteia a scris un mesasj pe o reţea de socializare care i-a pus pe mulţi pe gânduri.

Mă bucur enorm că eşti fericită, că iubeşti şi că eşti iubită. Mami, nu băga în seamă gura lumii..”, a scris fiica blondinei Vivi.

sursa foto:spynews.ro

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 aug.. 2017, Ultima actualizare: 12 aug.. 2017 12:29
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
 1. Ana , 13 august 2017 la 19:10

  Lasati omul in pace,ce naiba aveti cu el ,a facut tot ce a putut,viata merge mai departe,mortii cu mortii,vii cu vii.Artista a avut o boala incurabila,eu cred ca s a facut tot ce s a putut pentru ea.Acum degeaba al hartuiti.Omul a fost insurat,au trait bine impreuna,au ajutat copii ei cat au putut si acum sa ma ierte D zeu dar trebuie sa si refaca viata.Cu Gabi Firea n a avut nimeni treaba sau cu altii…Acum ce vreti,poate asa trece mai usor peste nenorocirea care s a abatut peste ei iar copii trebuie sa se multumeasca cu,cat primesc prin succesiune,asa este corect.

 2. ion istrate , 14 august 2017 la 9:41

  Dati dovada de maturitate. Nu coborati prea jos. Iubirea e cu suferinta. Lumea nu sfarseste pentru toti. Mult respect pentru toti.

 3. ofelia , 14 august 2017 la 14:22

  Sa va ia naiba,,,cu datul de gol,,,…Ce trebuie sa faca omul sa il lasti in pace?>>.De ce trebuie sa se justifice,in fata cuiva,pentru ceea ce face cu viata lui…Vedeti-va si voi de viata voastra,.

 4. vIORICA , 14 august 2017 la 14:48

  De ce puneti omul asta la zid, parca a savarsit o crima. Si-a iubit wnorm sotia, a facut tot ce s-a putut pentru ea….dar cred ca nu vreti sa moara si el . Eu am fost si inca sunt in situatia lui si il inteleg foarte bine. Dragi ziaristi, eu creed ca de asta merg treburile asa rau in Romania…. pentru ca are Cornel Gales, o iubita!!!

 5. sa va frec , 15 august 2017 la 7:55

  ziar de CACAT cu stire de CACAT !!!!!