Data: 16 feb.. 2018, Ora publicării:12:05

Lorelai Moșneguțu, în doliu: „Este acum îngerul din Cer…” Condoleanțe!

Lorelai Moșneguțu a câștigat simpatia întregii țări după ce a apărut la Românii au talent.

Deși s-a născut fără mâini și fără femur la ambele picioare, ea a reușit să își invingă handicapul și a reușit să câștige celebrul show de talente.

Deși în ultima perioadă a avut parte de multă fericire, iată că fetița care a impresionat o întreagă Românie trece acum prin momente triste, alături de o prietenă de-a sa.

Lorelai a postat un mesaj de condoleanțe pe contul său de socializare, legat de decesul unei persoane apropiate.

„Iubită Sandra, sunt alături de tine în greaua suferinţă de a o pierde pe minunata doamnă Ruxy, pe care nu pot să o concep ca un lucru firesc atâta vreme cât vara trecută eram cei mai fericiţi, distrându-ne în vacanţa la mare.

Dar fii convinsă că din îngerul de pe Pământ care te iubea necondiţionat, mama ta este acum îngerul din Cer care îţi veghează paşii de acolo de Sus cu şi mai multă dăruire.

Sincere condoleanţe ţie şi tatălui tău!”, a scris Lorelai Moşneguţu pe Facebook.

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu cu banii câștigați la Românii au talent

Lorelai a câștigat premiul de 120.000 de euro la Românii au talent. În marea finală, ea a interpretat melodia Rise like a Phoenix, performanță care a fost decisivă în adjudecarea premiului.

După câștigarea concursului, Lorelai și mama ei adoptivă s-au mutat în București într-un apartament de două camere, cumpărat din banii câștigați de fetiță la Românii au talent.

De atunci trăiește un vis devenit realitate. Își dorea foarte mult să se mute la București, iar în urmă cu câteva luni s-au mutat în zona Popești Leordeni din București.

„Mi-am făcut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mică.

Am făcut primul meu Crăciun aici, în acest apartament. prin octombrie am găsit apartamentul, după patru apartamente vizionate”, a explicat Lorelai Moșneguțu pentru ProTv.

Citește și: Lorelai Moşneguţu, mesaj sfâşietor! Prietenii au izbucnit în lacrimi

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 16 feb.. 2018, Ultima actualizare: 16 feb.. 2018 13:58
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii