Data: 18 Iun. 2017, Ora publicării:11:36

Lidia Buble atacată de fosta soție a lui Răzvan? Mesajul Dianei spune multe

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, a postat un mesaj pe contul său de socializare, care lasă loc de interpretări. Postarea sa vine la doar câteva zile după ce Lidia Buble a declarat că nu regretă relația cu prezentatorul tv.

Mesajul scris de Diana a creat isterie printre fani, care nu s-au abținut de la comentarii.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, atac la adresa Lidiei Buble?

„Eu, dacă aș fi “vedetă” (să punem cazul, vorba unui prieten bun), și 90% dintre mesajele de la fani ar începe cu: “deabea aștept să te văd “, “vin să te vad și dacă ploaie”, “âți stă foarte bine cu hainele astea”, “ești dulcik”, “vreau să te văd makar unpic”, “âmi place de tn”, “numai băga în seama răutațile”, “spunemi și mie cum mă cheamă”… m-aș îmbăta grav, da’ grav de tot :))). Și mi-aș da block singur/a pe fb.
Edit.
# “numai” judecati # “deie domnul sa vede-ti si voi kum e”
Edit2. Orice asemanare cu vreun personaj imaginar este pur (și simplu) întâmplătoare.”, a scris fosta soție a matinalului.

Postarea sa a stârnit amuzamentul prietenilor, care au reacționat imediat. „Doamne cât de buna postarea ta, m-a uns pe suflet! Ești un om extraordinar!”, a scris unul dintre prietenii săi.

Mesajul Dianei vine la doar câteva zile după ce Lidia Buble a spus că nu regretă relația cu Răzvan (VEZI declarația aici!)

Articole pe aceeași temă:
Lidia Buble și Răzvan Simion pleacă în vacanță….separat. Care este motivulLidia Buble recunoaște cât de mult a schimbat-o relația cu Răzvan Simion

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 18 Iun. 2017, Ultima actualizare: 18 Iun. 2017 11:36
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii
  1. John , 18 iunie 2017 la 22:50

    Cur*e penale!