Data: 09 dec.. 2017, Ora publicării:15:44

Laura Cosoi, despre bucuria de a fi mamă: „Noi așteptăm!”

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean sunt gata să înceapă o nouă etapă în viaţa lor. Actriţa a dezvăluit că îşi doreşte foarte mult un copil şi că, cel mai probabil, barza va veni curând în familia lor. Cei doi „lucrează” de un an la acest aspect şi nu vor să se dea bătuţi.

Laura Cosoi este convinsă că va rămâne însărcinată foarte curând. Blondina îşi doreşte nespus de tare să devină mamă şi se simte pregătită pentru acest „rol”. Vedeta este de părere că vârsta nu are nicio legătură cu asta.

„Ştiu ce înseamnă să fii disperat, oamenii vor o pastilă care să le ia durerea, dar e o muncă grea cu tine. Dacă nu ai grijă de tine, nu te alimentezi, nu dormi suficient, asta poate duce la anxietate, ceea ce poate duce la atacuri de panică. Eu şi acum am insomnii şi e cumplit. Înainte de culcare încerc să citesc, să meditez, lucrez şi-mi propun să intru în starea de odihnă.

La fel fac şi când mă trezesc, îmi dau timp, organismul are nevoie de timp. Pe mine mă ajută yoga, eu nu sunt conflictuală fiindcă nu sunt competitivă. Noi aşteptăm (un copil), facem ce trebuie, urmează doar să se întâmple. Sunt în aşteptare de un an.

Cred că un copil vine când eşti pregătit cumva, un copil n-are leagatură cu ce cred oamenii despre momentul în care trebuie să vină, n-are legătura cu vârsta, cred că are legătura cu modul în care el alege să vină. Iar eu simt că o să vină”, a povestit Laura Cosoi, la Antena Stars.

Te poate interesa și: Laura Cosoi, adevărul despre Gina Pistol! Fosta iubită a lui Smiley a spus tot

Laura Cosoi a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Smiley are o relaţie cu Gina Pistol. Ce spune Laura Cosoi despre relaţia lui Smiley cu Gina Pistol. A avut o reacţie genială.

“Îţi dai seama că nu aş putea să fac asta în public, să mi se întoarcă toate cuvintele. Dacă sunt împreună, foarte bine! Dar cred că cel mai bine ar fi să îi întrebaţi pe ei!”, a declarat Laura Cosoi.

Smiley şi Gina se iubesc de trei luni. Gina Pistol a avut, anterior, o relaţie cu Alin Cocoş, fiul multimilionarului Dorin Cocoş, în timp ce ultima relaţie oficială a lui Smiley este cea cu Laura Cosoi, chiar dacă, neoficial, artistul ar mai fi avut de atunci câteva relaţii.

Fosta iubită a lui Smiley se înţelege foarte bine cu Gina Pistol
Frumoasa actriță nu a negat relația celor doi, dar nici nu a dorit să discute mai mult pe această temă. Gina Pistol și Laura Cosoi nu doar că s-au salutat, dar s-au și îmbrățișat puternic și s-au pupat, schimbând rapid câteva cuvinte, semn că între cele două nu există divergențe sau motive de nemultumire.

“Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!” – a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru Unica.

Citeşte şi Momente grele pentru Paula Chirilă: “S-a PRĂPĂDIT de la băutură! A fost un șoc MOARTEA lui!”
Paula Chirilă a trecut prin momente grele după decesul tatălui său. Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre acel moment nefericit din cauza căruia a suferit foarte mult.

Se pare că tatăl Paulei Chirilă avea probleme cu alcoolul, care i-au grăbit sfârșitul. Bărbatul a avut parte de o moarte cumplită, iar abia acum Paula a găsit curajul să vorbească despre asta.

“Mă gândesc că sunt nişte lucruri pe care trebuie să le fac. Am avut şi probleme în relaţia mea. În momentul acela, le depăşisesm, lucrurile erau ok cât de cât. Nu pot să spun că momentan ne-am regăsit echilibrul.

Mi-e bine acum cum sunt, mă concentrez pe muncă foarte mult. În viaţă nu rămâi aşa cum erai acum 20 de ani. Atunci voiai alte lucruri, erai altcineva. Mâine eşti altcineva. Vedem lucrurile altfel.

Când o să fie momentul să vorbesc, o să vorbesc. Eu cred că e spre limpezire (n.r. relaţia). Nu m-a înşelat. Discutăm ca lucrurile să devină mai bune.

Tata s-a prăpădit de la băutură. L-au găsit într-un şanţ. Ai mei erau despărţiţi, tata n-a putut să treacă peste chestia asta, n-a fost nimeni să-l ajute şi multă vreme nu mi-am iertat chestia asta.

Încă nu cred că am trecut definitiv peste chestia asta. Cu două luni înainte de a muri, l-am găsit căzut şi mi-a cerut bani. I-am zis că nu-i dau bani că o să-i bea. Ani de zile n-am putut să trec peste chestia asta. După aceea, când l-au găsit, eram la Iaşi şi m-au sunat şi m-am dus să-l caut.

Ţin minte că îmi venea să-i omor pe toţi. Nu mă aşteptam, a fost un şoc moartea tatălui. Mă gândesc că dacă stăteam eu mai mult cu el, aş fi avut mai mare grijă de el. A fost un cumul tot. M-au făcut să duc o povară foarte mulţi ani.

Mi-e foarte dor de el. Îmi amintesc de el cum era înainte de a cădea în patima asta. Îmi amintesc că el nu m-a bătut niciodată. Îmi ţinea morală câte două ore”, a spus Paula Chirilă într-o emisiune.

Paula Chirilă, în prag de divorț

Pe de altă parte, un alt moment delicat din viața prezentatoarei a fost legat de soțul ei. Paula Chirilă şi soţul ei, Marius Aciu, au fost la un pas de separare.

În anul 2015, fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” au locuit separat, iar presa avea să titreze că este divorţul anului.

Actriţa a recunoscut problemele din cuplul ei, însă timpul le-a rezolvat pe toate, iar cei doi soţi au revenit asupra deciziei de separare, iar în prezent formează în continuare un cuplu.

“Când laşi orgoliul deoparte, mă refer la mine, şi te întrebi: ce e mai important în momentul ăsta? Orgoliul meu sau relaţia asta? Atunci răspunsul vine de la sine şi aduce rezolvarea problemei.

Am considerat că e mai important ce am, că e uşor să strici şi foarte greu să construieşti o relaţie, care a fost întotdeauna bazată pe respect, pe dragoste, pe înţelegere. Poate în ochii mei au fost nişte greşeli şi apoi mi-am dat seama că nu sunt atât de mari.

Hai să încercăm să găsim o soluţie, că e uşor să arăţi cu degetul şi să mă simt eu victima perfect nevinovată! Acum el stă la Bucureşti aici cu noi, totul este bine”, a încheiat Paula Chirilă.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 09 dec.. 2017, Ultima actualizare: 09 dec.. 2017 15:44
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii