Data: 10 aug.. 2017, Ora publicării:14:17

La o lună de la divorț, Roxana Ciuhulescu a rupt tăcerea și a povestit ce i s-a întâmplat cu câteva luni înainte de despărțire: „În urmă cu trei luni

După 10 ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au decis să pună capăt mariajului. Luna trecută, cei doi s-au dus la notar și au semnat actele de divorț, reușind într-un final să se înțeleagă asupra programului de vizită al fiicei lor, Ana Cleopatra.

Totodată, fosta prezentatoare a emisunii ProMotor s-a mutat din vila în care locuia cu Ivănescu. La o lună de la oficializarea divorțului, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre problemele medicale prin care a trecut cu puțin timp înainte de despărțire.

”În urmă cu trei luni, m-am trezit cu gâtul înțepenit și timp de câteva săptămâni efectiv nu mă puteam mișca. Pur și simplu nu puteam face nimic. Într-adevăr în ziua când am simțit durerile, fusesem la o oră de kickboxing, dar nu era o clasă nouă pentru mine. Pur și simplu, criza s-a declanșat în timpul antrenamentelor.

Gabi Toncean, președintele Federației Române de Fitness și Culturism, m-a învățat ce exerciții fizice cu greutatea corporală să lucrez pentru a trata prin sport cele 6 discopatii ale mele. Trebuie să întăresc musculatura spatelui pentru că dacă nu fac exerciții fizice susținute, crizele pot reapărea”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru ciao.ro.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, prima apariție după divorț. Adevăratele motive ale despărțirii

Citește și: E ADEVĂRAT! Divorțul momentului în România! Care e motivul pentru care s-au despărțit

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 10 aug.. 2017, Ultima actualizare: 10 aug.. 2017 14:17
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii