Data: 12 oct.. 2017, Ora publicării:10:35

La două luni de la despărțirea de Maria, Marcel Toader a făcut dezvăluirea

Se spune că timpul le rezolvă pe toate. Nicio despărțire nu e tocmai ușoară, mai ales atunci când s-au investit sentimente, când așteptările au fost mari, când planurile de viitor erau aproape bătute în cuie.

Marcel Toader a luat-o de la zero din punct de vedere sentimental

Marcel Toader și Maria Constantin duc vieți separate acum. La două luni de la despărțirea de frumoasa interpretă de muzică populară, fostul rugbyst a vorbit despre cum se simte, despre cum s-a schimbat viața lui după separare.

„În viaţa mea mi-am dorit ca fiecare zi să fie diferită; mai intensă, mai senină, mai specială. Ziua de ieri a trecut, cea de azi o trăiesc la maxim, iar cea de mâine vreau să fie mai frumoasă decât toate la un loc. Îndrăgostit de ziua de mâine”

, a scris Toader.

Jurnaliștii de la wowbiz.ro au vorbit cu apropiații afaceristului după ce s-a aflat că Maria Constantin și-a revăzut fiul după mulți ani.

CITEȘTE ȘI: Cum și-o amintește Daisy Ridley pe Carrie Fisher: „Nu am mai întâlnit pe nimeni înainte care să își fi asumat bipolaritatea”

Viorica de la Clejani, în lacrimi. Ce mărturisire a făcut despre băiatul ei, Fulgy

Maria Constantin, noi dezvăluiri după despărțirea de Marcel Toader: “Ce nu aș mai face ar fi…”

Apropiații lui Marcel spun că fostul soț al Gabrielei Cristea ar fi declarat că Maria îl vedea pe copil o dată la 2-3 luni, însă asta nu înseamnă că nu îl iubește. Marcel s-a lipit de puștiul Mariei, pe care a început să îl îndrăgească, ba chiar și-a cerut scuze de la tatăl lui biologic dacă l-a jignit vreodată sau dacă a deranjat cu dezvăluirile făcute despre Maria Constantin.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 oct.. 2017, Ultima actualizare: 12 oct.. 2017 12:00
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii