Data: 20 apr.. 2017, Ora publicării:21:00

Kate Middleton și Prințul William încalcă etichetele regale de dragul copiilor! Ce au decis

Prințul George al Marii Britanii se pregătește să meargă la toamnă la școală. Cu această ocazie, prințul William și ducesa de Cambrigde au hotărât să îi ofere fiului lor o copilărie cât mai normală.

Puștiul care în luna iulie va împlini 4 ani a cucerit deja pe toată lumea cu gesturile sale.

Ca să îi fie cât mai ușor lui George, William și Catherine vor încălca o regulă a Casei Regale. Astfel, cei doi îl vor duce și îl vor lua personal de la școală pe George.

În cazul lui William și a lui Harry, erau persoane desemnate special ca să îi ducă la școală.
Tot pentru a le oferi cea mai bună educație celor doi copii, Catherine și William s-au mutat mai aproape de Londra.

„Sunt foarte atașați de copii și, deși recunosc faptul că ar putea crea discuții, ei speră ca lucrurile să se calmeze curând. Este foarte important ca George să se bucure de o copilărie normală, cât se poate de mult. Kate vrea ca George și Charlotte să aibă parte de aceeași experință școlară ca și ea. Atât ea, cât și William, cred că George va fi foarte fericit la școală”, a spus o sursă pentru Daily Mail.

Citește și:Cum își menține ducesa de Cambrigde tenul. Secretul este în bucătărie

O altă premieră a familei regale este și faptul că cei doi vor călători fără gărzile de corp ca să îl ia pe copil de la școală. Zilele trecute, Kate a dezvăluit cât de greu îi este uneori să fie mamă.

„Pentru mine, să devin mamă a fost o experiență minunată și plină de satisfacții. Cu toate acestea, uneori, a fost, de asemenea, o provocare uriașă. Chiar și pentru mine, care primesc ajutor acasă, în timp ce alte mame nu au această posibilitate. Nimeni și nimic nu te pregătește cu adevărat pentru acest lucru. Un amalgam de sentimente te copleșesc” , a spus aceasta, conform Vogue.

Kate a vorbit despre depresie

Ducesa de Cambridge a povestit și cât de greu le este mămicilor, mai ales în primele luni de viață ale nou născutului.

”Nu există nicio regulă în nicio carte, nu există bine sau rău, trebuie doar să te trezești, să faci să se întâmple, să dai ce e mai bun din tine și să ai grijă de familia ta. Pentru multe mame, aceste schimbări drastice le pot afecta sănătatea mintală”, a continuat Kate.

Articole pe aceeași temă:

Kate Middleton, despre experiența de a fi mamă: „Un amalgam de sentimente te copleșesc”

Prințul William s-a distrat cu un fotomodel australian, iubita unui prieten, fără Kate

 

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 apr.. 2017, Ultima actualizare: 20 apr.. 2017 17:28
Scris de , în Vedete
Comentarii