Data: 21 iul.. 2017, Ora publicării:13:08

Iulia Albu s-a sucit! S-A ÎMPĂCAT CU…

Polițista modei, Iulia Albu, e criticată din toate părțile. Nu e de mirare câtă vreme notele pe care le acordă în rubrica ei sunt mereu surprinzătoare.

Velea și Alba, la sentimente mai bune

Iulia nu are milă de nimeni. Unul din personajele cu care s-a tot înțepat de-a lungul timpului este Alex Velea, pe care l-a făcut indirect ”manelist” de nenumărate ori.

Iată că vedeta a decis să îngroape securea războiului și i-a acordat un trofeu WOW! soțului Antoniei, aseară, la Kanal D.

„Alex, are tatuaj cu Antonia pe tibie? Nu prea îl urmăresc, sinceră să fiu. Mă bucur să văd o poză cu Velea fără ficus sau în baie. Alex este unul dintre «răsfăţaţii» acestei rubrici, motiv pentru care va primi de la noi o notă de … Wow!”, a spus Iulia Albu, joi seară, la „Wowbiz”.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bănică, implicată în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Albu

Iulia Albu, acidă până la capăt. Ce urare i-a făcut fetiței Biancăi Drăgușanu

„Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 cămăshi, dă-i trebuiau cămăshi de Fortză/Critic „vestit”, prea nesuferit/O bănuiesc pe Iulia ca e travestit/Vrea să iasă din comun, Vrea să iasă din banal/Da’ ce vede în oglindă e un mic transsexual/Se dă cu Smârcâz pe fatză , i-a rămas shi-n coltzu’ gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”, scria atunci Alex Velea pe reţelele de socializare, versuri care au făcut-o pe Iulia să-şi consulte avocaţii.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 21 iul.. 2017, Ultima actualizare: 21 iul.. 2017 15:59
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii