Data: 23 feb.. 2018, Ora publicării:08:02

Iulia Albu este însărcinată? Cum a fost dată de gol vedeta

Iulia Albu aruncă bomba! În emisiunea WOWBIZ de seara trecută, în timpul rubricii în care Iulia Albu comentează ținutele vedetelor, vedeta se pare că a fost dată de gol chiar de colega de platou, Andreea Mantea.

În timp ce comenta apariția Laurei Cosoi, Iulia a scăpat porumbelul.

„Laura Cosoi are un look decent de zi, nu înțeleg care este rolul cerceilor. Niciodată o haină semieleganta cu pantofi de sală. Nu contează că e însărcinată.

Nu este o fotografie paparazzii, este o fotografie postată de ea. Și eu am fost însărcinată și am purtat acei pantofi, dar niciodată așa”, a declarat Iulia.

Vedeta e de părere că persoana ca Laura Cosoi nu ar trebui să se afişeze aşa

Acesta a fost şi momentul în care Iulia ALbu a spus că o să fie însărcinată.

„Cineva care a lucrat atâția ani în televiziune nu ar fi trebuit să facă așa. Notă mea pentru Laura este 2. Și ce dacă e însărcinată, o să fiu și eu însărcinată!„, a spus Iulia Albu.

Andreea Mantea a dat replica imediat.

„Nu spuneai tu că mai devreme că ai avut grețuri? A avut grețuri toată ziua și a și vărsat. Poate ești însărcinată. Nu vrei să îți faci testul de sarcină?”, a întrebat Mantea.

Deranjată oarecum de întrebarea Andreei, Iulia a întrebat la rândul dacă stau să povestească ce se întâmplă în culise.

Citeşte şi Diana Belbiţă, grav accident la Exatlon. Imagini cutremurătoare

Diana Belbiţă este una dintre cele mai iubite concurente de la Exatlon. Poreclita “Prinţesa Războinică, datorită modului în care joacă în cel mai iubit show de televiziune, Diana a postat pe o reţea de socializare câteva poze în care apare rănită.

În poză, Diana apare cu o lovitură puternică la ochi. Imaginile care i-au îngrijorat pe fanii Dianei Belbiță au fost făcute publice chiar de ea pe contul său de Facebook.

Acolo, Diana a făcut un live unde a vorbit cu cei care o apreciază.

Fanii Dianei au reacţionat imediat

„La nasuc ai un pic de sange, te pup, Esti foarte curajoasa! Altcineva cred ca acum își lingea rănile, nu era cu fanii pe Facebook, Felicitari, Diana! Am văzut meciul live… am fost lângă tine… ești o puternică… te pup și multă baftă…, Ești o leoaică!, Bravo, Prințesa Războinică!„ sunt cinci dintre mesajele postate de fani.

Diana Belbiţă este cunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru sport. Vedeta este o fostă practicantă de judo și multiplă campioană la la kickboxing și luptatoare profesionistă de MMA.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 23 feb.. 2018, Ultima actualizare: 23 feb.. 2018 08:05
Scris de , în Vedete
Comentarii