Data: 05 oct.. 2017, Ora publicării:13:40

Ilinca Vandici: „Eu n-o să fiu ipocrită”. Ce pregătește pentru nuntă și botez

Mai e puțin și Ilinca Vandici va ține nunta și botezul în același timp. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil” a dezvăluit primele detalii despre dublul eveniment din viața ei.

Ilinca Vandici, nuntă și botez în același timp

„Sper din suflet să n-avem parte de nicio surpriză neplăcută şi sper să reuşim să ne simţim bine, să ne distrăm, să nu fim stresaţi şi-mi dorec ca mai ales botezul lui bebe să fie înconjurat de o energie magică pentru că e un eveniment foarte important.

Cred că e mai important decât cununia noastră pentru că-l iubesc atât de mult şi-mi revărs toate sentimentele bune asupra lui. (…) Îmi doresc să petrecem, nu o nuntă la care toată lumea stă scorţoasă aşa…şi nu socializează nimeni şi nu dansează nimeni.

Având în vedere că o să avem peste 500 de invitaţi, o să-mi doresc foarte tare să stau pe ringul de dans (…) Printre cei care vor cânta se numără Diana Matei şi Cleante, Matteo, Lidia Buble, Adi Minune şi alţii. Muzică pentru toate gusturile. Eu n-o să fiu ipocrită să spun vai, eu nu dansez pe manele, nu-mi plac manelele.

CITEȘTE ȘI: Ilinca Vandici, MĂRTURISIRI incredibile

Cum se pregătește Bianca Drăgușanu pentru emisiune. Videoclip din CULISE

Cine este tânăra care va reprezenta România la MISS WORLD 2017

Consider că nicio pentrecere nu are energie mai mişto şi mai frumoasă decânt în momentul în care pornesc manelele. Sincer, am fost la eveniment în ultima perioadă, nunţi, botezuri, cumetrii, lumea se simţea bine, dar în momentul în care vine artistul de manele, toată lumea e pe ringul de dans. Şi am zis ok, o să avem şi noi un program de genul ăsta la nuntă!”

, a mărturisit Ilinca pentru wowbiz.ro.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 05 oct.. 2017, Ultima actualizare: 05 oct.. 2017 13:40
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii