Data: 14 feb.. 2018, Ora publicării:15:01

Gabriela Cristea a răbufnit după ce s-a adus vorba de sarcina sa: „Vorbiți prostii!”

Viața Gabrielei Cristea s-a schimbat radical de când a devenit mămică. Ea este foarte mândră de fetița sa, Bella Victoria Margot și radiază de fericire pentru că visul de a deveni mamă i s-a îndeplinit.

Recent, o fană de-a sa i s-a adresat pe Facebook, întrebând-o la ce tratament de fertilizare a apelat pentru a rămâne gravidă.

„Îți cer ajutorul. Te rog sa mi-l dai…dacă nu cer prea mult. La ce clinică și la ce doctor ai fost pentru tratamentul de a rămâne însărcinată”,a fost mesajul fanei.

Gabriela Cristea i-a replicat, politicos, că niciun tratament nu a funcționat la ea:

Draga mea, nu vreau să te dezămagesc, dar la mine nu a funcționat nici un tratamen și te rog să mă crezi că am urmat câteva. Din fericire pentru mine a funcționat natura.

Femeia nu a vrut, însă, să înțeleagă, iar de aici, discuția a degenerat.

Doamna Gabriela, tot politicos vă spun că am ascultat declarațiile dvs din momentul în care s-a prins sarcina în mod ,,natural” afirmând că era ultima încercare….. deci? mă rog!, a spus aceasta.

Gabriela Cristea s-a enervat și i-a răspuns tăios:

Doamnă, va rog să îmi arătați acele declarații.

Vorbiți proști, nu am cum să spun un lucru care nu mi s a întâmplat.

Niciodată nu am avut o problemă din a recunoaște că fac tratament pentru copil la momentul la care am făcut.

Este adevărat că nu am discutat foarte mult pe acesta temă pentru că mi s a părut o situație mult prea intimă și dureroasă (femeile care au trecut prin experiențe similare știu ce zic),

Dar nu am cum să le “vând” doamnelor care își doresc să aibă un copil nu știu ce tratamente sau să le dau speranțe deșarte în condițiile în care ele chiar se agață de orice într o asemenea situație.

Vă rog să vă păstrați bunul simț și să nu mai faceți afirmații pe care să mi le atribuiți pentru că habar nu aveți cam câte speranțe puteți nărui.

În rest, vă doresc sănătate multă și sper să nu treceți prin așa o situație.

Citește și: Gabriela Cristea nu s-a mai putut abține și a răbufnit: “Dacă nu vă interesează…”

Citește și: După ani de relație cu Gabriela Cristea, Tavi Clonda a dat vestea neașteptată în direct, chiar înainte de botezul fetiței

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 14 feb.. 2018, Ultima actualizare: 14 feb.. 2018 15:01
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , ,
Comentarii