Data: 20 Mar. 2017, Ora publicării:21:09

Fratele Ilenei Ciuculete a spus totul despre Cornel Galeș

Moartea Ilenei Ciuculete a venit fulgerător și a lăast o mare durere în rândul familiei, dar și al fanilor cântăreței.

Cântăreața de muzică populară a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă de sute de oameni, printre care și soțul său, Cornel Galeș.

Despre acesta s-a spus că nu ar avea o relație tocmai bună cu Aurel Ciuculete, fratele artistei. Acesta a ținut însă să lămurească ce este de fapt între ei doi.

“Pe lângă faptul că mi-e cumnat, mi-e cel mai bun prieten. Suntem mai uniți ca niciodată. Să mă pedepsească Dumnezeu dacă vă mint și relațiile nu sunt bune. Moartea surorii a venit mai rău ca un cutremur. E puțin spus. Știți cât de mare este durerea?! Nu mai pot, sunt extenuat. Toată ziua plâng. În casa în care locuiește Cornel am dormit și eu după înmormântare. Ce să spun?! El e distrus. I-am zis să vină să stea cu mine la Craiova câteva zile. «Nu pot, Auraș, că am promis zânicii mele că în fiecare zi îi duc un trandafir». Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Cornel așa cum îmi doresc mie. Să nu se mai bage nimeni în familia noastră. Noi ne înțelegem și știm cum să le punem pe toate la punct. Totul decurge normal. Nu spun lucruri ireale”, a declarat fratele cântăreței, la Acces Direct.

Articole similare

Carmen Harra a dezvăluit greșeala prin care Ileana Ciuculete și-a scurtat viața

Mesajul „fetei de suflet” a ILENEI CIUCULETE este tulburător! Ce a postat tânăra la nici 24 de ore de la înmormântarea regretatei cântăreţe

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 20 Mar. 2017, Ultima actualizare: 20 Mar. 2017 21:09
Scris de , în Vedete
Comentarii
  1. Romica mustata , 21 martie 2017 la 11:19

    Cit ai primit , fii sincer ca sa vb asa de ” dragul tau cumnat ?