Data: 13 oct.. 2017, Ora publicării:21:29

EXCLUSIV – Bianca de la BRAVO, AI STIL: „Marea câștigătoare o să fie Iuliana”

VIP 24 a stat de vorbă cu Bianca, concurenta eliminată în urmă cu câteva săptămâni de la BRAVO, AI STIL.

Bianca ar reveni, dar fără să mai fie prietenă cu vreo fată

Bianca (Sofia Manole) a creat multă rumoare în mediul virtual mai ales după ieșirea din competiție. Fosta concurentă ne-a mărturisit că și-ar dori să revină în emisiune dacă i se va oferi ocazia și că nu ar mai repeta greșelile din trecut. După ce a declarat că a fost trădată de Alina, care în continuare este concurentă, Bianca a realizat că prieteniile nu au ce căuta în show.

„Având in vedere că am fost eliminata mult prea devreme, evident că mi-aș dori să revin în competiție. A fost o experiență minunată alături de o echipă minunată. Consider că nu am arătat tot ce pot și ce vreau eu de fapt să arăt.

Eu mereu sunt pregătită pentru orice! Ce-aș schimba ? Cu siguranță aș fi mai rezervată in ceea ce le privește pe contracandidatele mele, nu m-aș mai împrieteni cu niciuna, mi-aș vedea de ce am eu de făcut in concurs și să mă focalizez doar pe aparițiile mele”

, ne-a declarat Bianca.

Bianca: „Nicio instanță din această țară nu o să își piardă timpul cu o mitomană”

De asemenea, am mai întrebat-o pe Bianca dacă amenințările Alinei cu datul în judecată s-au concretizat în vreun fel, dacă i-a venit vreo înștiințare. Bianca a răspuns prompt:

„Alina ar trebui să citească Codul Penal înainte să vorbească și sunt sigură că nu o să primesc niciodată nicio inștiințare .

Nici o instanță din această țară nu o să își piardă timpul cu o mitomană. Trăim intr-un stat de drept, in care dacă spui adevărul nu este o infracțiune!”.

Iuliana ar trebui să câștige în viziunea Biancăi

Bianca le vede în marea finală pe Ramona și Iuliana, iar pe cea din urmă o vizualizează drept marea câștigătoare:

„În finală le văd pe Ramona și pe Iuliana. Dar marea câștigătoare din punctul meu de vedere o să fie Iuliana. De ce? Pentru că ea a demonstrat până acum tot ce trebuie să aibă o câștigătoare (să fie clar, NU O SUSȚIN).

CITEȘTE ȘI: Interviu cu Naba de la BRAVO, AI STIL: „Pisicuțele trebuie separate. Nu e corect să…”

SURPRIZĂ la BRAVO, AI STIL. Ce se întâmplă cu concurentele începând de luni

O văd câștigătoare pentru că e singura concurentă care are tot pachetul: se îmbracă frumos, arată bine, are un chip frumos, vorbește corect, nu se pierde așa ușor cu firea, dă foarte bine pe sticlă (având in vedere ca premiul constă și intr-o cariera in televiziune). În concluzie: ea mi se pare cea mai demnă MOMENTAN de marele premiu. Ramona mai are de lucrat la exprimare”

, surprinde Bianca.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 13 oct.. 2017, Ultima actualizare: 13 oct.. 2017 21:33
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii