Data: 19 iun.. 2017, Ora publicării:12:30

După ce a spus că suferă de spondiloză, Mircea Radu dezvăluie: „Aș renunța la tv pentru…”

În urmă cu câteva săptămâni, Mircea Radu a mărturisit că suferă de spondiloză cervicală. Acum, el a făcut o nouă dezvăluire, care are legătură cu cariera sa.

Acum câteva zile a avut o întâlnire interesantă, așa cum spune el, la un radio, care l-a făcut să mărturisească un lucru neașteptat.

„Acum câteva zile am avut o întâlnire înteresantă, plăcută și utilă cu tineri nevăzători care doresc să devină oameni de radio.
M-au întrebat care este diferența între cum se făcea radio la începutul anilor 90 și acum (libertatea de a alege muzica e una din ele), care e condiția esențială pentru a fi om de radio (să iubești muzica) și dacă acum, la acest moment, aș lăsa televiziunea pentru radio (am spus că da și am râs).”, a scris mul de televiziune pe blogul său.

Citește și: Mircea Radu a vorbit despre afecțiunea de care suferă

Mircea Radu, mărturisiri despre boala sa

Tot pe blogul său, el a mărturisit că suferă de spondiloză cervicală.

„Noapte grea, cu somn întrerupt din cauza spondilozei cervicale de care sufăr. Am coborât în bucătărie şi am umblat în raftul cu medicamente – ştiam unde e dar nu m-am uitat în el niciodată – am găsit pastile de toate felurile, mici, rotunde, lunguieţe, colorate pentru afecţiuni care nu mi-ar fi trecut prin cap că există. Şi un plasture pe bază de ardei iute; cum ar fi să îl iau cu mine şi să-l înmoi în ciorbă la un restaurant?….CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 19 iun.. 2017, Ultima actualizare: 19 iun.. 2017 12:30
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii