Data: 12 sept.. 2017, Ora publicării:11:18

După ce s-a spus că are cancer sau SIDA, Nicolae Guță a făcut primele declarații: “Adevărul e că…”

Zvonurile despre o boală gravă a manelistului Nicolae Guță au început să circule după ce a acesta a apărut în public mult mai slab decât fanii săi erau obișnuiți.

Imediat au început să circule informații, prin anturajul său, că acesta ar suferi de cancer sau de SIDA. Guță a decis să spună care este adevărul.

“Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a declarat Guță pentru Click.

El a spus că schimbarea stilului său de viață i se datorează Cristinei, iubita sa.

Adevărul este că iubesc. M-am împăcat cu Cristina recent, am fost certați dar am revenit la sentimente mai bune după unele certuri dintre noi. Ea mănâncă sănătos și așa am ajuns să mă dau și eu după ea, a mai declarat manelistul.

Citește și: Declaraţie ŞOC! Boala CRUNTĂ de care suferă Nicolae Guţă

Citește și: Liviu Guță recidivează, uite ce imagini a făcut publice în urmă cu puțin timp, după ce a înregistrat-o pe Denisa pe patul de moarte

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 12 sept.. 2017, Ultima actualizare: 12 sept.. 2017 11:18
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: , , ,
Comentarii