Data: 16 iul.. 2017, Ora publicării:12:29

Drama prin care a trecut Maria Dragomiroiu a ieșit la iveală: „Pierdea sarcina la 6 luni”

Marii noștri artiști ascund povești pe care nu le spun oricând, oricui. Există momente în viață în care aceștia își împărtășesc suferințele, tocmai ca un exemplu pentru cei din jur.

„Pierdea sarcina la 6 luni”

Cine crede că artiștii duc o viață lipsită de griji, se înșală amarnic. Maria Dragomiroiu a povestit în cartea sa unul din episoadele dramatice prin care a trecut, neștiut de mulți.

Maria avea o relație specială cu nașa ei, Ileana Sărăroiu, cea care s-a stins din viață în 1979.

“Nașa a vrut să mi-o ia pe Ileana. Îmi tot spunea: “Dă-mi-o mie pe Ileana, că tu mai faci copii!”.. Ea nu putea să facă, pierdea sarcina la 6 luni…

Aș fi făcut orice pentru ea, dar nu am putut să-i dau o părticică din sufletul meu! Când avea Ileana un an și 6 luni, pe 31 decembrie, m-am întâlnit întâmplător cu nașa, în fața Magazinului Unirea.

CITEȘTE ȘI: Maria Dragomiroiu ajunge pe masa de operație

Maria Dragomiroiu a divulgat secretul părului său lung

Doream sa cumpar ceva de Revelion fetiței, după puterile mele, dar nașa ne-a luat în magazin, am urcat la etajul I, unde era raionul pentru copii, și a îmbrăcat-o pe Ilenuța din cap până-n picioare. (…)

Ileana Sărăroiu era atât de bună, de darnică și de sufletistă!”, a povestit Maria Dragomiroiu în cartea “Maria Dragomiroiu, Cântecul și Dragostea”.

Sursa: vip24.ro
Data publicării: 16 iul.. 2017, Ultima actualizare: 16 iul.. 2017 12:29
Scris de , în Vedete
Citeşte mai multe despre: ,
Comentarii